Поп фолк певицата Камелия проговори за проблем в шоубизнеса. На

...
Поп фолк певицата Камелия проговори за проблем в шоубизнеса. На
Коментари Харесай

Луда по него не е: Камелия избуха срещу Криско на тема уваже...

Поп фолк певицата Камелия проговори за проблем в шоубизнеса. На прицел изпълнителката е взела Криско, който от известно време се мъчи да пробие в лекия род.

Изпълнителката на шлагера " Защо повярвах " разкости мераците на Криско да е един от тях и издаде грозния метод, по който се мъчи да влезе в редиците на чалгата.

" Едно време нещата бяха по-истински и всеки почиташе творчеството на другия. Сега някоя нова певица с две песни, взима моите огромни шлагери, на Деси Слава, на Преслава записва ги в студио и потегля по участия. Но не ги пее онлайн. Тотално деформиране ", разяснява Камелия порочната процедура да се записват непознати песни и да се пеят върху плейбек по участия.

" През годините се пробвах да приказвам и все бях крива на някого. Аз не наскърбявам съответно някои човек, тъй като това е една порочна система, която става норма. Както Криско пуска " Луда по тебе " с моя глас и от горната страна подскача и е към този момент попфолк артист. Моето почитание към Криско и цялото му творчество, дори съм му почитател на песните, които правеше преди. Но да ми пусне " Луда по тебе ", да си постави един хонорар от четири цифрена сума, да подскача нагоре-надолу и да е попфолк реализатор ми пристигна малко допълнително. Има ли някаква граница на почитание към сътрудниците ", изля болката си Камелия в предаването на Алпер Чочев в youtube.

" Щом желае " Луда по тебе " дано я пее. Аз не му преча, само че дано я пее онлайн. Никой сътрудник няма срещу да му се пеят огромните шлагери. Но да го запишеш и да го пуснеш на запис в заведението лъжеш себе си, публиката и не уважаваш мен като реализатор ", прибавя тя.

За себе си Камелия споделя по този начин: " Започнах да пея единствено онлайн откакто направих инфектиране на гласни връзки. Когато пееш върху плейбек не можеш да се контролираш - викаш, крещиш и не знаеш какво тъкмо правиш, тъй като чуваш записа. Тогава се научих да вдишвам диафрагмено ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР