Поп-фолк певицата Ивана отново пипна Ковид.Доминираща фигура в поп-фолк жанра

...
Поп-фолк певицата Ивана отново пипна Ковид.Доминираща фигура в поп-фолк жанра
Коментари Харесай

Обичана певица съобщи неприятна новина

Поп-фолк певицата Ивана още веднъж пипна Ковид.

Доминираща фигура в поп-фолк жанра през първото десетилитие на 21 век написа в формалната си Facebook страница, че е инфектирана с ковид и заради тази причина ще анулира към този момент планувани участия.

" Ха, в този момент - с Ковид съм! Искрено се оправдавам на всички мои фенове, с които през днешния ден щяхме да се забавляваме в ресторант " Нашенци " и клуб " Роял ", само че довечера няма да мога да направя и двете участия. Чувствам се относително добре, само че откакто знам, че Ковид е инфектиран, моралът не ми разрешава да съм в общественото пространство.

Не всичко е пари, другари! ", написа изпълнителката, а фенове й пожелаха бързо излекуване.

Ивана е имунизирана, но Ковидът не я подмина и този път. Припомняме, че певицата се болести с ковид за пръв път в края на ноември месец предходната година. Инфекцията тогава се отразила и на гласа й, разкри самата тя в телевизионно изявление.

" Бях с коронавирус и не желаех да го споделям. Въпреки че съм имунизирана, макар че съм подхванала всички ограничения. Бях на крайници, само че нямаше глас, а при теб би трябвало да се пее ", показа Ивана.

През месец май на 2021 година певицата загуби татко си. Тодор Калудов почина след затруднения от ковид.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР