Поп-фолк певицата Гери-Никол отпраши на първото си международно пътешествие. Изпълнителката

...
Поп-фолк певицата Гери-Никол отпраши на първото си международно пътешествие. Изпълнителката
Коментари Харесай

Като за 18+ сцена: Гери-Никол избяга на топло и екзотично, веднага се надупи

Поп-фолк певицата Гери-Никол отпраши на първото си интернационално странствуване. Изпълнителката на " Бутай " развя обилната си дупара по плажовете на много топло и екзотично място, само че за момента Гери не е разкрила точната си локация. 

Звездата обаче побърза да се изфука с клипчета, които показа на стори в Instagram. От видеата е видно, че температурите са летни, а варненската дива се любува на топлото време, което за жал скоро няма да бъде реалност в България.

Виж още: Небрежни и яки: Антоанет Пепе и Карамански се любуват на време без деца

Във видеото Гери подчертава на дупето си, което наложително повдига за сторито. Звездата е известна с това, че обича да се надупва на съвсем всички свои фрагменти, само че почитателите ѝ пък не се оплакват. Недоволстват обаче от новата музикална посока, която любимката е поела.

Последното парче на Гери е в дует с LEO, а песента се споделя " Телефона " и е напълно в поп-фолк стила. Докато едни упрекват Гери, че непрекъснато копирала Тита, която сбъдна фантазията си да бъде фолк певица, то други са на мнение, че Гери смъква равнището си с новите планове. Видеото към " Телефона " е натрупало малко над милион гледания в Youtube близо две седмици след премиерата.

Виж още: След зверския скандал с Камелия: Ариа си сподели гърдите и никак не ѝ пука!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР