Поп-фолк певицата Емилия, която преди дни кръсти дъщеря си, сега

...
Поп-фолк певицата Емилия, която преди дни кръсти дъщеря си, сега
Коментари Харесай

Емилия се крие упорито

Поп-фолк певицата Емилия, която преди дни кръсти щерка си, в този момент означи още веднъж неин персонален празник. Изпълнителката посрещна посетители за рождения й ден, само че на всички фотоси, които качи в обществените мрежи, тя самата липсва. На кръщенето вуйна й я сподели в обществените мрежи и тогава стана ясно, че певицата има коремче. Сега обаче няма и помен от фото с гордата мама, която за празника бе проведено детско празненство, а щерка й от Коко Динев бе пременана в красива рокля на цветя.



"Благодаря на Господ и за този подарък. Мира - моето coconut (кокосче) през днешния ден става на 5. Благодаря, благодаря, благодаря!!! Без нашите деца нищо нямаше да е толкоз съвършенно! ", написа Емилия. Във вълнението си тя е позволила провописна неточност, тъй като думата "съвършено " се написа с едно н. Правилото гласи, че единствено в случай че думата съвършва на "нен ", се написа двойно "н ", а при идеален ситуацията не е такова.



На кръщенето Динев не се появи, тъй че надали е бил и на рождения ден на хлапето си. Въпреки че споделя фрагменти на фамилията си певицата настойчиво отхвърля да разяснява слуховете, че е бременна.

До тях се стигна, откакто тя слезе от музикалната сцена и то в най-активния сезон за участия. В мрежата циркулират голям брой теории за отсъствието на Емилия, а измежду най-актуалните е, че тя и брачният партньор й Жорж Башур са в щастливо очакване на нова рожба
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР