Поп-фолк певицата Емануела със сигурност е имала и по-приятни лета.

...
Поп-фолк певицата Емануела със сигурност е имала и по-приятни лета.
Коментари Харесай

Нов удар за Емануела: Съдът ѝ отнема детето, но тя е решена - няма да се даде!

Поп-фолк певицата Емануела сигурно е имала и по-приятни лета. Само преди дни тя се оплака от луд почитател, който я преследва на всички места и против който е подала тъжба в полицията.

Само няколко дни по-късно съдът лиши 4-годишния наследник на Емануела и даде родителските права на бащата - предприемачът Димитър Динев.

Виж още: Грозната страна на славата: Луд почитател тормози Емануела, предложил ѝ странни неща

Според решението на Темида поп-фолк звездата би трябвало да заплаща по 200 лева прехрана на сина си Мити и има правото да го вижда едвам два пъти месечно. 

Певицата ще има право да прекарва по 1 месец дружно с детето си през лятото, като ваканцията не би трябвало да съответствува с тази на татко му.

Това е решението на първа инстанция, против което Емануела обществено възропта. Тя показва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева.

А измежду претекстовете на съда била професионалната ангажираност на Емануела. 

" Димитър не е взел сина ни, нито му заплащам прехрана. Преди да стане това, (ако въобще е допустимо да стане) ще би трябвало да се минат много инстанции ", прецизира Емануела.

Мити е по-малкият наследник на Емануела. Негов брат и Христо, който обаче е пълновръстен и предходната година даже беше зрелостник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР