Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за пореден

...
Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за пореден
Коментари Харесай

Поп фолк звезда разобличи топ измамник в шоу средите: Пазете се! Издирван е от много хора, завлече и мен! 

Поп фолк певицата Джорджия хвърли в ступор всички за следващ път, откакто разобличи обществено топ лъжец, завлякъл с пари освен нея, само че и още доста хора от родния шоубизнес, а и евентуално освен от него.

Преди две седмици нейната нова ария "Истини " трябваше да има формален дебют. Вместо това обаче, изпълнителката губи нерви, сила и доста пари, тъй като попада на изпечен топ лъжец. А историята, която разкрива в този момент, занапред ще предизвика реакциите.

Джорджия попада на лицето Петър Маринов Петров, заплаща му, с цел да си свърши професионално работата по песента й, а той освен, че не го прави, само че и демонстрира най-наглата си страна. А, става известно, че го прави и редовно, с доста други известни персони.

"Обръщам се чисто човешки към всеки един рекламодател във или отвън сферата на шоубизнеса “, по този начин стартира описа си Джорджия пред нас, а детайлностите, меко казано, са цялостни с огромни дози надменност.

„ Преди два месеца стартира моята по този начин наречена битка, с цел да мога да си пусна един извънредно мощен план, в който съм вложила ужасно доста. Исках той да бъде осъществен по най-хубавия метод, за което й заплатих значително пари за реклама “, споделя неволите си изпълнителката. И разяснява – „ всеки реализатор, който прави планове, свързани с YouTube промотиране, употребява реклама, обвързвана с Гугъл Ads. Плаща за нея, без значение дали е към огромни музикални компании или се самопродуцира.

Всеки си заплаща за реклама, без значение дали е пеещ или не, дали става или не. Не недооценявам никого, само че и не търпя този, който няма никакви гласови благоприятни условия, а заема позиции, ранглисти, върти се по нощни заведения и т. н. Тоест той лишава едно работно място на човек, който в действителност е можещ “, безапелационна е Джорджия.

Това, което й се случва в последните два месеца и половина, евентуално ще прозвучи познато на доста нейни сътрудници, както към този момент стана ясно, попаднали в същото състояние.

„ Два месеца и половина не мога да промотирам песента си, макар оповестената дата. Получавам пояснения по какъв начин тя не може да се промотира, макар че е утвърдена от Гугъл Ads, и по този начин и не потегля. Започнаха едни страдания, търсене на разновидности. В един миг попадам на човек на име Петър Маринов Петров.

Въпросният палячо, мога да си разреша по този начин да го нарека, е извънредно изпечен лъжец, който ми подсигурява, че песента ще тръгне. Аз още веднъж давам пари, които обаче по никакъв метод не се трансферират в промоционална акция към You Tube за песента. Той прибира парите, стопира да си подвига телефона, а на sms-ите дава отговор супер безочливо. Това е извънредно долно и непрофесионално! Отделно забърква още 100 индивида, с които твърди, че работи в екип, аз ревизирам и се оказва, че те въобще не желаят да чуват за него, камо ли да работят.

На процедура той прибира парите на хората, не ги влага в никаква акция, след което се покрива. Разбрах също по този начин и че той е уволнен от работа. Няма и персонална карта, защото тя е взета от някого, от който също е взел пари – като поръчител, че ще върне сумата. До ден сегашен това очевидно не се е случило. “

Оказва се, че лицето Петър Маринов Петров е още по-дискредитиран и от това, което Джорджия разказва досега. Изпълнителката е твърдо решена да го съди!

„ Няма да оставя нещата по този начин. Ще му повдигна дело, тъй като разполагам с всички доказателства! Тепърва ще излизат и още, в случай че той не ми върне парите. Ок съм да покажа и чатове, и всичко нужно “, прибавя още ожилената изпълнителка, която не помни до момента да се е сблъсквала в работата си с такава фрапираща безочливост.

Нещо повече – сега, в който Джорджия декларира, че си желае парите назад, щом нищо не е свършено по песента, въпросното момче прави по този начин, че песента й „ Истини “ да не се появява при търсене в Гугъл, а да бъде открита само, в случай че се влезе в YouTube канала на изпълнителката. Вместо това излиза само тийзъра на парчето.

„ Аз не пъдя ранглисти, само че едно завръщане на реализатор, който е прекъсвал, както е в моя случай – поради съществени здравословни проблеми – е доста, доста мъчно. Освен това зад мен стои екип, създатели, композитори. Хора, които ми се доверяват и които поверяват песента си точно на мен, с цел да я показва по най-хубавия метод, посредством който да доближи до аудиторията, даже и да не е цялостен шлагер. Тези създатели разчитат на това и не може един цялостен палячо и негодник да спъва целия този развой! Това е тотална насмешка с труда на хората! “, гневна е Джорджия.

В последна сметка парчето "Истини ", което е доста особено за нея и което тя неслучайно дефинира като „ извънреден план “, ще се появи, въпреки и мъчно и със закъснение в музикалните канали, а виновникът за фалстарта му ще понесе много съществени последици оттук насетне. /show. blitz. bg



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР