Поп фолк певицата Джия е поредната дама, която получи шанса

...
Поп фолк певицата Джия е поредната дама, която получи шанса
Коментари Харесай

Любовен четириъгълник в Ергенът

Поп фолк певицата Джия е следващата дама, която получи шанса да се допре до устните на новия ерген на България Евгени Генчев в сантименталното риалити по bTV.

Изпълнителката, която единствена съумява да лавира сред двата противникови лагера в имението, получи специфична покана от виртуоза за сантиментална среща из поразително красивите средиземноморски кътчета. Евгени води Джия на тайландски масаж, само че по време на отпускащата процедура ненадейно смени масажистката и стартира да разтрива гърба на фолк дивата, която в началото изобщо и не разбра какво се случва. Двамата се любуваха и на СПА процедура, мазаха телата си с етерични масла, а срещата им приключи в ресторанта на другар на Генчев, написа Хотнюз.

Между Евгени и Джия през цялата вечер прехвърчаха искри, които „ избухнаха “ в красива целувка, избрана от певицата за най-страстната в целия ѝ живот. Дуетната половинка на Емануела не скри, че стартира да се влюбва в Евгени, само че останалите девойки незабавно установяваха, че се заформя любовен четириъгълник с двете ѝ най-близки приятелки в имението – Валерия и Айлин, които също са се целували с музиканта. Дали трите ще съумеят да запазят околните си връзки, или ревността ще надделее, следва да разберем.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР