Поп-фолк певицата Дебора ще заведе ново дело срещу бившия си

...
Поп-фолк певицата Дебора ще заведе ново дело срещу бившия си
Коментари Харесай

Дебора съди бившия си за трети път

Поп-фолк певицата Дебора ще заведе ново дело против някогашния си сътрудник и татко на сина ѝ - Стоян Стоянов, това разкрива тя, написа novini.bg.

Причината за следващия конфликт посред им са шокиращите разкрития от страна на Стоян и по-точно, че певицата е била на повикване, когато се срещнали, употребявала опиати и излъгала за побоя, който провокира голям ужас през 2017 година след излизането ѝ от Вип Брадър.

" Ще заведа трето дело против него - този път за моралните вреди, които ми аргументи. Мога да опиша неща, с които да потреса цяла България, и до момента в който бях с него, и до момента в който бях бременна - само че няма да падна на това равнище. Всичко, което той споделя, няма общо с действителността. Не е и редно - аз съм жена и майка на детето му. Подавала съм нееднократно тъжби, а сега спорим за правата над сина ни Самуил “, разяснява Дебора.

Преди 3 дни Стоян за първи път смъкна завесата и разкри връзките си с певицата. Това, което провокира вълна от мнения, без спомен от запознанството им.

По това време живеех в Германия и мой другар ми я предложи. Ползвал услугите ѝ, откакто му я подарили и останал удовлетворен. Писах ѝ във Facebook, с цел да уточним цената “, разкрива шокиращо Стоянов. Тогава Дебора имала съществени финансови усложнения и дължала пари на лизинговата компания за колата си. За една нощ с нея предприемачът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

„ Оттогава я виках постоянно в Германия. Но имаше съществени проблеми с алкохола, нееднократно е идвала при мен дрогирана, носеше кокаина със себе си “, споделя Стоянов пред HotArena. Опитал се да ѝ помогне, като съумял да я убеди да постъпи в клиника.

Едва откакто Дебора превъзмогва зависимостите си, срещите им зачестяват и тя непринудено забременява. „ Не можеше да махне бебето, защото имаше доста предишни аборти. Лекарят я беше предизвестил, че при още един може да е съдбовно и по този начин взехме решение да задържим детето. Дори след раждането на Самуил се наложи да ѝ отстранен единия яйчник – толкоз беше зле ситуацията “, спомня си предприемачът.

Дебора не желае да разяснява обвиняванията на някогашния си, само че е решена да си търси правата в съда поради напрежението, който е предизвикал на нея и околните ѝ. Фокусът остава върху детето и грижите, които поставя с цел да пораства в една добра и спокойна среда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР