Поп фолк певицата Анелия преживя жестоко любовно разочарование , след

...
Поп фолк певицата Анелия преживя жестоко любовно разочарование , след
Коментари Харесай

Това е отвратителната причина за раздялата на Анелия и годеника й:

Поп фолк певицата Анелия претърпя грубо любовно отчаяние, откакто съвсем мина под венчилото с последната си огромна обич, Любомир Захаринов. Всъщност би трябвало да кажем някогашната й огромна обич, която, за жал, се оказа прекомерно дребна – от негова страна.

Както знаем, двамата възнамеряваха женитба, бяха сгодени, а певицата в никакъв случай не беше изглеждала толкоз щастлива и влюбена.

Самата тя не крие, че е обожавала Любо и е мечтала да прекара живота си с него, но… само че след това схванала, че е долен човек. За следващ път. Казваме за следващ, тъй като помним, че Анелия един път към този момент елементарни провинение на мъжа си и си затвори очите за негова невярност. Любовницата му беше Алекс Богданска, която преди време „ мина “ един-два пъти за развлечение…

После той сякаш се поправи, само че преди няколко месеца Анелия разкрила нова негова измяна и това преляло чашата на търпението й. Този път персонално въпросната държанка поискала да й направи мръсно като изпратила фотоси и чатове с Любомир.

„ Вероятно си е мислила, че когато Анелия ги види и зареже Любо, той ще остане при нея, само че е бъркала. Захаринов я заряза и се моли на Анелия, само че тя не му елементарни. Много плака, доста я болеше, само че реши изрично, че няма да си аргументи сходен призрачен сън и трети път. Предпочете да го остави и да пореве за него още малко, в сравнение с цялостен живот да е в ролята на излъганата женица “, разясняват близки до нея източници.

Анелия към момента признавала, че не е не запомнила по-младия от нея мъж, само че се е отдала на кариерата си и има вяра, че скоро няма и да се сеща за Захаринов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР