Поп-фолк певицата Андреа винаги е била известна с това, че

...
Поп-фолк певицата Андреа винаги е била известна с това, че
Коментари Харесай

Взе ли си бележка Андреа? Певицата пак редактира снимките, но изглежда все по-пищна

Поп-фолк певицата Андреа постоянно е била известна с това, че сама си редактира фотосите, които разгласява онлайн. През 2021 година обаче това стана изключително очевидно, като към нея се заформи и мини скандал, обвързван с фрагменти от нейно присъединяване, качени от заведението и снимки от същото събитие, само че качени в нейния профил.

Виж още: Гери-Никол била яката дупара ли? Габи от " Игри на волята " засенчи певицата със секси извивки 

Наложи се Андреа да разяснява случилото се, като заприказва за възприятията на артистите, тяхното прочувствено положение и даже даде за образец случилото се с Денис Теофиков. Но от цялата тази история сякаш има някаква смяна - Андреа стартира да разгласява по-пищни свои фотоси:

В момента певицата е някъде на отмора - не е отбелязала на нито една от фотосите си къде тъкмо е, само че пък те са тъкмо толкоз провокативни, колкото сме привикнали да ги виждаме: 

Виж още: Обратно в действителността: Бамби от " Игри на волята " запретна ръкави в залата и сподели сочни форми

По традиция Андреа разсъждава за нещата от живота през разголените фрагменти. " В края ще си спомняме не думите на враговете ни, а мълчанието на приятелите ни ", " За да разберете какъв брой качествени са хората в действителност, би трябвало да погледнете в съзнанието им и да разберете какви са техните цели и от какво се отвращават ", написа тя. Амин!

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР