Поп-фолк певицата Андреа не спира да привлича вниманието към себе

...
Поп-фолк певицата Андреа не спира да привлича вниманието към себе
Коментари Харесай

Андреа разголи душата си пред феновете си: Певицата за любовта, грешките и има ли човек до нея

Поп-фолк певицата Андреа не стопира да притегля вниманието към себе си, като съумява да го направи по разнообразни способи. Сега го направи, пускайти опцията почитателите ѝ да ѝ задават въпроси в Instagram. А те не я пожалиха...

Сред въпросите, на които Андреа отговори, бяха такива за живота, за любовта и за грешките. Така да вземем за пример певицата показа, че най-ценната поука в живота ѝ е това да не желае хората да бъдат такива, каквито не могат да бъдат. 

Виж още: Изненада: Тервел Пулев стана татко за трети път! 

Андреа разяснява и подправените хора, като съвсем оправда държанието им. По думите ѝ това са хора, които даже не осъзнават по какъв начин жонглират с маските, тъй като за тах фалшът е естествена природа. " Те са конформисти, желаят да се харесат на всекиго ", написа Андреа. 

Виж още: За волята и фантазиите: Кристиан Кирилов сподели впечатляваща промяна и приказва за мотивацията 

А какво е любовта за нея? Певицата разяснява просто: " Тези, които обичаме, ни нараняват най-вече ". Певицата не отговори еднопосочно и на въпроса дали има човек до нея: " този, който си фантазира, че ще се оправи без другите хора, доста бърка, само че този, който си мисли, че другите не могат без него, бърка още повече ", написа тя. 

Виж още: Радина Кърджилова с благи думи към новородения си наследник! Вижте мъничкия Йоан

Андреа съобщи, че не съжалява за пропуснатите благоприятни условия в предишното, защото с помощта на това тя през днешния ден е точно себе си. Единствено съобщи, че е могло да мисли повече за себе си, само че пък това щяло да бъде в контраст с нейната природа, нужда и душа.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР