Поп-фолк певицата Андреа и друг пък се е сравнявала с

...
Поп-фолк певицата Андреа и друг пък се е сравнявала с
Коментари Харесай

В очакване на хейта: Андреа (пак) се пусна гола пред известен българин, нападнаха я за друго

Поп-фолк певицата Андреа и различен пък се е сравнявала с задгранични свои колежки. Последно го направи с Карлеуша, защото и двете имаха голи фотоси едновременно, само че до момента в който тук бяхме възмутени от голотата, то в Сърбия ръкопляскаха на ексцентричната си звезда.

Виж още: Моника Валериева проговори: За бременността, интервенциите и кражбата на непознати мъже 

Е, певицата отново го направи. И двете - и да се съблече гола, и да се съпостави с някого. Този път с Бритни Спиърс. " И тъй като знам какви ще са мненията, за разлика от Britney, моите фотоси ги направи @stambini, в прелестния о-в Крит ", написа тя под фотографията, само че часове по-късно фотото изчезна. Дали фотографията е изтрита от самата Андреа, или от обществената мрежа... не е ясно.

Да, Андреа е добра другарка със Стамбини, само че забавно е сравнението ѝ с Бритни. " Ок, Бритни е принцесата на попа, ти коя си ", " Бритни е доста известна! Коя си ти? Никоя ", " Бритни не я слуша доста главата ", означават в мненията.

Виж още: Жена за образец! Транс плеймейтката скри шапката на всички с умения в... кухнята

Най-интересен е този на скандалния гримьор Валентин Кулагин. " Бритни си прави фотосите сама. И категорично е оповестила, че няма да качва професионални фотоси на профила си ", напомни ѝ той. 

Разбира се, Андреа нито е коментирала някой коментар, нито пък е трила. Мистерия остава каква е задачата на фотографията.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР