Поп-фолк певицата Алисия ще е една от дамите, които ще

...
Поп-фолк певицата Алисия ще е една от дамите, които ще
Коментари Харесай

Алисия влиза във Вип Брадър

Поп-фолк певицата Алисия ще е една от дамите, които ще се борят да сложат короната в „ Женското царство “ на Големия брат, каквато ще е тематиката на новия сезон на риалити формата „ Вип Брадър “, написа "Монитор ".

Изпълнителката на „ Старай се да си първи “ е първият публично разгласен участник в предаването на Нова тв.

Името на чаровната брюнетка като съквартирант се спряга от няколко месеца, защото се чака племейтката Николета Лозанова също да разноски токчета из декорите на Нови хан. Двете са остарели съпернички около общите си футболни изгори – Валери Божинов и Ники Михайлов, заради което свадите са обезпечени. Ни Ло обаче претърпя случай и левият й крайник все още е в шина, което може да попречва влизането й в шоуто.

Естрадната легенда Васил Найденов ще влезе във „ Вип Брадър “ в компанията на дългогодишния си другар и импресарио Ивайло Манолов. От предаването се чака те да усилят бюджета си с 240 000 лв. общо.

В „ женското царство “ ще попадне и певицата Рут Колева. В Къщата се чака да забележим и настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова.

По последни данни, писателят Константин Трендафилов, който се подвизава на сцената с алтер егото Папи Ханс, също ще се причисли към съквартирантите. Спряганата сума за присъединяване му е 40 000 лв.. При възможното му влизане се чака за „ кралица “ да се гласи и половинката му – тийн сензацията Дара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР