Поп-фолк певецът Галин претърпя невероятна метаморфоза в мнението си за

...
Поп-фолк певецът Галин претърпя невероятна метаморфоза в мнението си за
Коментари Харесай

Задължителните маски на открито: Галин възропта срещу мярката, други звезди го последваха

Поп-фолк артистът Галин претърпя невероятна трансформация в мнението си за ограниченията, които страната подхваща за справяне с ковид. Всъщност той беше измежду първите звезди, които започнаха да наблюдават тематиката за разпространяването на заболяването и то преди тя да стъпи в България и въобще в Европа. Галин нерядко подлагаше на критика властта, че не взима никакви ограничения и заболяването ще ни свари неподготвени.

Виж още: ALMA: 7 неща " My mama told me "! (номер 7 от препоръките на Саня ще ви изненада!)

Но заболяването пристигна по този начин или другояче и още веднъж Галин възропта. Първо в story-та, а след това стачкува и " онлайн " против затворените нощни заведения. Причината - по негови сметки 150 хиляди души стоят без работа, до момента в който всички останали сектори и сфери си работят. 

Виж още: Луиза Григорова за името на сина си - за какво Бран, какво значи, на кого е кръстен?

Е, в този момент нощните заведения си работят, той върви по участия, само че още веднъж възропта. Този път против наложителните маски и навън. В story артистът разгласява скрийншот на новината за наложителните маски от четвъртък от уеб страницата на NOVA, като разяснява, че " по този начин им диктуват от Европа ". В последващо story той споделя и коментар на жена, очевидно под новината, като споделя нейното мнение - в случай че желаят да носим маските и навън, дано ни подсигурят такива. 

Виж още: Обратно преброяване: Baby shower за Калина Кузманова! Актрисата разгласи пола на бебето

Плеймейтката Нора Недкова също разяснява новата заповед на здравния министър, само че с доза подигравка. " Мисля,че напълно умерено рекламната акция на заведенията в Бг,може да бъде: - " Искаш,да приказваш и дишаш умерено, без нишки в устата?...Заповядай при нас! ", написа тя. И подвигна наздравища от заведение, тъй като не се знаело докога ще са отворени. Коментар имаше и в профила на писателката Калина Паскалева, която счита, че коронавирусът е скрит план на Новия международен ред.

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР