Поп-фолк певецът Галин неслучайно е сред топ имената в жанра,

...
Поп-фолк певецът Галин неслучайно е сред топ имената в жанра,
Коментари Харесай

Галин натри носовете на хейтърите, певецът със силни думи за мечтите и целите!

Поп-фолк артистът Галин неслучайно е измежду топ имената в жанра, а всяка негова ария се трансформира в същински шлагер. Просто Галин работи крепко и гони всяка своя цел. А че музиката постоянно е била в кръвта му, е ясно - той нееднократно го е споменавал.

Виж още: Честито! Ася Капчикова роди близнаци, по какъв начин са майката и бебетата

В поредност от story-та обаче Галин показа, че пътят му в музиката стартира от едни музикални принадлежности, на които се е отдал до 12 клас, само че не е бил по никакъв начин добър в тях. Става въпрос за барабаните. Той просто не желал да стане барабанист.

Виж още: Малък подробност от последния мач на Гришо го издава, че е с ковид! Вижте!

Въпреки това обаче Галин си лягал и се събуждал с фантазиите и мислите за всичко това, което има през днешния ден. Един ден пък преди 4 години, написа Галин, се срещнал с учителката си по барабани. " Добре, че стана артист, тъй като барабанист нямаше да станеш ", спомня си артистът през днешния ден и е повече от склонен с нея.

Виж още: Повод за горделивост: Симона Загорова приключи, ето с какви оценки се дипломира

Явно Галин си дава сметка за триумфа си - своя изпълнителски, както и този на музикалната компания, която ръководи, тъй като си спомня още, че никой не е залагал на това, че той ще стане известен артист. Дори в противен случай - всички имали други любимци.

Виж още: Секси, известни и сполучливи: Това са най-желаните ергени на България!

" Никога не спирайте да се борите за това, което мечтаете! Никой не може да ви вземе това, което носите в себе си, и това, за което сте родени, колкото и да му се желае! ", написа Галин на своите почитатели, които през днешния ден са над 255 хиляди единствено в Instagram.

Виж още: Одобрява ли дребната Паола новата ария на Преслава? Певицата с очарователно видео

Иначе по време на изключителното състояние и обществената изолираност Галин беше един от най-големите съперници на ограниченията, които страната взимаше за преодоляването на епидемията. Той подлага на критика и късното отваряне на заведенията, които са му един от най-големите източници на доходи. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР