Поп фолк певецът Борис Дали владее мистична техника против урочасване.

...
Поп фолк певецът Борис Дали владее мистична техника против урочасване.
Коментари Харесай

Борис Дали разковал гардероб, за да спаси Преслава от зли очи

Поп фолк артистът Борис Дали владее мистична техника срещу урочасване. Певецът неведнъж е изправял на крайници приятелите си с чудодейни думи и ритуали. Само преди месец  Борко е оказал помощ да Преслава на взаимно празненство пред българи в Палма де Майорка. Той отстрани неприятната сила посредством кадене, а с цел да откри нужните 3 тресчици разковал дрешника в гримьорната й, писа „ България Днес “.
„ Имаме много забавна преживелица с Преслава, бяхме дружно на присъединяване в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има неприятни очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрестанно повтаряше, че й е неприятно, боли я глава. Аз й споделих, че ще й пригася вода.

Нали знаеш по какъв начин вършат бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! Но в Палма няма като при нас дървета и клечки на всички места. Излязох от хотела, поогледах се, само че единствено палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава от кое място да намерим клечки “, споделя Борис Дали.

И добавя: „ В стаята имаше един дрешник – пробвах се да отчупя от неговите дъски. И внезапно, като дръпнах по-силно, той напряко се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се тормозим, тъй като хотелът беше много прекрасен и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се вършат и т.н . Но все пак пригасих вода на Преслава и тя се оправи “.

Борис твърди, че и до ден-днешен прави този обред на свои близки другари, на фамилията и на двамата си синове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР