Поп-фолк кралицата Преслава се отдаде на първата си екзотична ваканция

...
Поп-фолк кралицата Преслава се отдаде на първата си екзотична ваканция
Коментари Харесай

Горещо, екзотично и луксозно: Преслава отпраши зад граница и показа къде релаксира

Поп-фолк кралицата Преслава се отдаде на първата си екзотична почивка за годината. Звездата е дружно със фамилията си на остров Пукет, Тайланд, където ще прекарат няколко дни. Изпълнителката се похвали първо в Instagram и качи фотос със своята дъщеричка Паола. 

Към фотото, което е направено край басейна, звездата написа: " Уморени от пътя и незабавно цопнахме в басейна ". Последва и друга фотография, на която е единствено Преслава, а гледката зад нея е повече от прелестна.

Виж още: Емрах Стораро ли е това? Певецът не наподобява на себе си, шокира с визия

Преслава постоянно намира време да бъде със фамилията си, а работата ѝ не пречи на това. Певицата приготвя нови части, които да избухват в нощните клубове, само че първо е решила да се презареди с нови сили р лоцнкфлекре. Иначе Преслава разгласи, че има подготвена дуетна ария с Константин, за която се разбра по-рано от изявление на Софи Маринова. Сигурни сме, че ще се трансформира в голям шлагер!

В края на 2021 година пък се появиха клюки, че Преслава е бременна за повторно. Е, истината се оказа тъкмо противоположната. Преслава не е бременна и си го призна сама в Instagram, където отговори на въпроси на своите почитатели.

Виж още: Деси Фотосесията на шопинг тур в Рим, тагна се от скъпарски хотел 

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР