Поп-фолк изпълнителят Меди изпусна хонорар от 10 бона в евро

...
Поп-фолк изпълнителят Меди изпусна хонорар от 10 бона в евро
Коментари Харесай

Отмениха концерт на Меди, ето защо

Поп-фолк изпълнителят Меди изпусна хонорар от 10 бона в евро за отсрочен концерт в Дуисбург, Германия, написа " Телеграф “. Като причина се акцентира, че публиката не е показала интерес към концерта и са продадени единствено 50 билета ден преди изявата. Abgesagt! - " Отменен “ написаха уредниците върху плаката за проявата.

Наскоро певиците Галена и Роксана, които също имаха изява в Германия, изпълниха въпросната зала с по 1200 души в два следващи концерта с цена 50 евро за билет. А билетът на изпълнителя на " Живей, благо мое “ е с 10 евро по-евтин. На същата дата в прилежащ град на Дуисбург музикантите от " Азис Груп “ и " Рико Бенд “ имат присъединяване в заведение, в което няма свободно място. Това научи " Телеграф “ от представител на уредниците в Германия и сътрудник на Лайф онлайн.бг – Глория Йоданова.

" Имах огромно предпочитание да направя изявление с него, тъй като доста го одобрявам, само че това не се случи “, добави Глория. Мениджърката му Сашка Стоянова отхвърли коментар по тематиката. Свръзката с Меди също не стана.

Гаджето на Моника Валериева - Меди набра доста бързо известност в България с първата си ария " Само да те запитвам “, а по-късно продължи да прави шлагери, които се слушат в клубните заведенията у нас. На родна територия той има постоянно изяви и е един от най-търсените реализатори наред с сътрудниците си Преслава, Константин, Софи Маринова и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР