Поп фолк изпълнителят има огромна преднина пред своите конкуренти. До

...
Поп фолк изпълнителят има огромна преднина пред своите конкуренти. До
Коментари Харесай

Всичко Е Нагласено! Ето Кой Ще Спечели Като Две Капки Вода!

Поп фолк изпълнителят има голяма преднина пред своите съперници. До тук артистът имаше своите положителни и не толкоз положителни облици в предаването, само че в никакъв случай не падна до последното място.

В шоуто в понеделник Константин завоюва в облика на Орлин Горанов. Но феновете несъмнено не бяха съгласни с успеха му. Следващият облик, който той би трябвало да пресъздаде на сцената е на италианския оперен артист Андреа Бочели, чийто облик доста наподобява на Горанов.

„ На Коцето му се падат идентични облици. Журито постоянно му дава високи оценки. Ощетяват Славин, който се оправя отлично ”, гласят мненията в обществената мрежа.

Константин постоянно е побутван напред и от своя другар Фънки, които е в журито на предаването. Двамата се сближиха доста около присъединяване им в риалити формата „ Биг Брадър ” и след излизането от него са съвсем неразделни. Това можем да забележим от оповестените фотоси в обществената мрежа. На тях се вижда, че Коцето и Фънки прекарват огромна част от времето си дружно и се веселят като за последно.

Покрай Константин Фънки даже прослуша чалга и към този момент няма нищо срещу да посещава заведения с такава музика. Поп фолк изпълнителят е доста непосредствен и със Станимир Гъмов.

Феновете заподозряха, че риалити формата е нагласен, а спечелилият ще бъде Константин

Феновете заподозряха, че риалити формата е нагласен, а спечелилият ще бъде Константин. Според тях Константин е прекомерно непосредствен с членовете на журито и с менторите и това се отразява на оценките, които му дават.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР