Поп-фолк изпълнителите определено не си оставят много време, в което

...
Поп-фолк изпълнителите определено не си оставят много време, в което
Коментари Харесай

Какво се случва? Адам загатна за депресия и лична драма

Поп-фолк изпълнителите несъмнено не си оставят доста време, в което да почиват и да се любуват на живота. Късните работни задължения по нощните заведение са много изтощителни и това неведнъж потвърждават ангелите от лейбъла на Галин. 

Виж още: Класа, разкош и благоденствие: Джино Бианкалана сподели дома си

Вече много пъти сме приказва за персоналния живот на Лидия и Десита - и двете хубавици пробват по всевъмозжни способи да прикрият всичко за себе си и тъкмо по тази причина не са толкоз дейни в обществените мрежи. Често изпълнителките споделят сторита от сутрините, в които се прибират след тежките вечерни задължения по нощните клубове - колкото и да наподобява леко това, въобще не е и коства доста сила. 

Виж още: Как се стига до край? Топ 5 урока от представянето на Евгения Джаферович

Напоследък и мъжкото попълнение в тима на Галин е в някакви депресивни положения. Личи си, че поп-фолк изпълнителят желае да даде повече от себе си на почитателите и правилните почитатели, само че нито му остава време за това, нито сила. 

Виж още: Крясъци, тръшкане и плач: Андреа сподели трагичните си актьорски умения в театрална сцена

С думите под последната си обява Адам загатва за персонални драми, които желае да показа, само че няма тази опция. Всеки от изпълнителите на Галин живее в собствен личен свят, който остава същинска тайнственост за всички. Иначе няма по какъв начин да пропуснем да отбележим страхотния му жанр - облеклата и аксесоарите на Адам постоянно са определени доста деликатно съгласно неговия жанр. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР