Поп-фолк фурията Деси Слава и преди е говорила за следродилната

...
Поп-фолк фурията Деси Слава и преди е говорила за следродилната
Коментари Харесай

Деси Слава се стопи до неузнаваемост! Певицата се довери на популярна диета и постигна чудеса

Поп-фолк фурията Деси Слава и преди е говорила за следродилната меланхолия след раждането на второто си дете, Борис. Тя траяла с години и певицата по този начин и не успявала да откри сили да се погрижи за себе си и точно по тази причина стана обект на не една обява, обвързвана с килограмите си.

Виж още: Сърби и хървати се нахвърлиха върху Гришо: Той донесъл вируса от Хасково, Джокович - почтен!

Е, към този момент всичко това е в предишното, тъй като певицата наподобява още веднъж като че ли не е раждала. Деси Слава към този момент самоуверено театралничи пред камерата и няма самообладание да се види с почитателите си по участия. Твърди се, че певицата е свалила килограмите с известната нисковъглехидратна диета.

Виж още: Мона Гочев и синът ѝ Никола ще прекарат три вълнуващи месеца на каравана край морето

Така да вземем за пример заран тя закусвала с яйца и зеленчуци, а в останалите ѝ две яденета, обяда и вечерята, хапвала месо, риба, салати и ядки. Е, каквато и да е рецептата за триумфа, той е реалност и в това се убеждаваме освен в професионалните фрагменти, които постоянно се редактират, само че и в фотосите от рождения ден на обичания ѝ, Благой Найденов:

Виж още: Лятна планинска романтика с Благой и Златка! Двамата съчетаха потребното с приятното

Снимката е от 24-ия рожден ден на Благой, като за мотива фамилията е резервирало заведение, където са почерпили близки другари. 

Виж още: Одобрява ли дребната Паола новата ария на Преслава? Певицата с очарователно видео

Детенцето на Деси Слава и Благой се роди доскоро повече от две години. Връзката им стартира по повече от чудноват метод. Певицата вижда обява за нея, като на фотографията към материала участва и Благой. Двамата били на една и съща маса. В текста пишело, че двамата са двойка, въпреки и на процедура даже не се познавали. Именно фотографията от присъединяване ѝ предизвика Деси Слава да потърси Благой. Двамата почнали да си пишат и, както се споделя, останалото е история.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР