Поп фолк дивата Юнона остана без лукзозното си возило, научи

...
Поп фолк дивата Юнона остана без лукзозното си возило, научи
Коментари Харесай

Откраднаха колата на поп фолк певицата Юнона СНИМКИ

Поп фолк дивата Юнона остана без лукзозното си возило, научи GlasNews.bg. Колата на певицата - електрически " Хюндай ", е била паркирана пред дома й.

Кражбата е стана през вчерашния ден, към 18:40 ч., а по това време певицата си е била у дома.

Юнона споделя, че през вчерашния ден се е прибрала Австралия. Кацнала е на родна земя към 10:00 ч. и обезпокоена от снежната конюнктура, тя побързала да откри зимни гуми за автомобила си. След уговорката, обвързван със промяната на гумите, певицата поканила на посетители фамилията си. Те са отпразнували щастливо събитие в живота на Юнона - предложение за брак.

" Поканих своето семейство да ми гостуват и те пристигнаха от Стара загора следобяд. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и през вчерашния ден празнувахме рождения ден на нашия Георги ", споделя тя.

Колата й е била паркирана тъкмо под терасата на жилището. Певицата прецизира, че има сложени камери за видеонаблюдение, които са ориентирани тъкмо към возилото.

" Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах…. И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и нея я нямаше ", прибавя тя.



Фолк певицата твърди, че е забелязала мъж с шапка и качулка, който необезпокоен от осветлението и камерите, отключва колата и потегля.

" Моля, всички Вас, а Вие сте доста и всички сме по-силни, в случай че някой сега я вижда някъде, да ми показа! Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкоз близо в пространството ти е ужасно… За страдание съм следващия случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда положителна, само че не ми се получвава. Наистина в многоетажието, ние живеем в най-долния под земята етаж ", декларира в умозаключение тя.

По думите на Юнона колата се наблюдава от програмен продукт, само че достъпът за видимост към нея в приложението, от което я следи посредством телефона си, е заличен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР