Поп-фолк дивата Преслава иска да прокара нов закон. Причината –

...
Поп-фолк дивата Преслава иска да прокара нов закон. Причината –
Коментари Харесай

Преслава иска да прокара нов закон

Поп-фолк дивата Преслава желае да прокара нов закон. Причината – тя е измежду многото известни персони, които се усещат жертви на подправени вести.

Певицата прикани за това с дълго писмо в обществените мрежи.

„ Смятам, че е извънредно време страната да сътвори закон против подправените вести. Не е ли факт, че една подправена вест, която е авансово премислена и вреди на някого, е закононарушение сама по-себе си? И за това закононарушение би трябвало да се носи отговорност! Докато подобен закон не бъде реалност, не може да разчитаме, че до нас доближава достоверна информация. Аз съм за свободата на словото, само че изрично съм срещу свободата на лъжите. Апелирам към всички преписвачи за по-отговорно отношение при поднасяне на новините! “, съобщи изпълнителката на „ Да гори в обич “.

Поводът Преслава да избухне против медиите е вест за нейно присъединяване на 8-ми декември, в която написа, че "Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти ".

„ Не стига че е гнусна неистина, само че и наскърбява всички студенти, поставяйки им етикет, че са пияници. Съжалявам, само че няма по какъв начин да остана равнодушна към сходни изказвания. Никога не съм си правила труда да пазя себе си. През годините станах очевидец на какви ли не измислици по мой адрес и от дълго време към този момент не ги виждам, само че няма по какъв начин да подмина обстоятелството че близо 230 хиляди млади българи са наречени пияници. Не мисля, че е редно и този път да махна с ръка и да си кажа "майната му “, отсече звездата на „ Пайнер “.

Феновете на Преслава я адмирираха за мощните думи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР