Поп фолк дивата Мария несъмнено е от певиците, притежаващи много

...
Поп фолк дивата Мария несъмнено е от певиците, притежаващи много
Коментари Харесай

Иконата на попфолка и звезда на „Като две капки вода“ Мария: Да, подадох молба за развод №3

Поп фолк дивата Мария безспорно е от певиците, притежаващи доста качества и до момента в който едни я боготворят, то други я назовават снизходително „ Мара Отварачката “. Така или другояче обаче, никой не остава апатичен към нея. Дори тези, които не слушат песните й, са наясно с детайлностите от интимния й свят, защото известните вестници, уеб сайтове и списания се надпреварват с трудове за нея.

 

Едва ли има някой, който да не е наясно, че миньончето има три брака зад тила си, както и това, че в брака с третия й брачен партньор Мирослав Соколов, се е случвало да прехвърчат и рискови искри. Тези дни тя разгласи публично, че е в бракоразвод с него.

 

Споделя, че за нея е горделивост, че е част от „ Като две капки вода “. За нея това е сбъдната фантазия, защото желала да има непрекъснато наличие в домовете, мозъка и очите на хората. Определя себе си като човек, който или прави нещо, или нищо и добавя, че хората от „ Капките “, са се трансформирали в нейно второ семейство, което с неспокойствие чака да срещне още веднъж.

 

Признава, че в първия лайф заложила на осъществяване на Елени Фурейра, тъй като я харесва и я усеща близка до самата нея. Макар обаче да обожава да танцува, танците, не са от нещата, които й идват отръки. Избирайки да имитира Елени, предизвикала себе си, само че си дала сметка, че с изключение на в танците, срещнала усложнения да я имитира в силата и хореографията. Тъй като е открит човек, не й е елементарно да влиза в непозната кожа. Факт е обаче, че постоянно може повече.

 

Категорична е, че рецензиите, упреците и обидите не са й стигнали даже до ушите, защото е съсредоточена върху идващото си показване. Освен заетостта й във формата, има ежедневни участия. По принцип е от тези, които ценят рецензията, само че невъзпитаните хора по никакъв начин не й се нравят. Негативното го трие и не може да й влияе, от време на време даже не го чете.

 

По отношение на подигравателните мнения на Кулагин и Боби Ваклинов, тя отбелязва, че очевидно са хора, които на непознат тил и с неприятно образование се пробват да влязат в словесни войни, целящи да станат известни. Категорична е обаче, че ще им се наложи да поработят върху себе си най-малко 20 години, с цел да се изградят и да могат да доближат до естествен диалог с нея.

 

Не я тормозят и забележките на журито, а я стимулират и построяват още повече. Много е значимо хората да не не помнят, че „ Капките “ е напълно положително шоу.

Единственото терзание за нея е по време на подготовката, само че щом излезе на сцената за лайфа, настава същинското развлечение за нея.

 

Определя Фънки, с който били жури в „ Мюзик айдъл “ като рядко учтив и високо образован човек, освен това извънредно образован музикант – най-хубавият в региона си. За него може да изрежда единствено хубави неща и била доста щастлива, когато го видяла в „ Капките “. Убедена е, че оценките му за нея, постоянно ще са справедливи, а рецензиите му – градивни.

 

Признава, че доста би се радвала, в случай че успее да влезе най-малко в четворката в „ Капките “ и за задачата, ще продължи да се приготвя, както прилича. Категорична е обаче, че каквото и да завоюва от формата, премията ще бъде насочена към благотворителна идея.

Споделя, че най-голямата неточност, която е допускала в живота й е решението й да се откаже от певческата кариера. Към момента се е отдала напълно на работата си като реализатор и хвърля цялата си сила и време в това.

 

Авторското й парче, което излезе преди месец, се радва на голям интерес. Издава, че сега приготвя нова динамична ария, която ще види бял свят през април. Като цяло е настроена на креативна вълна.

 

Марая, която е към този момент 10-и клас в Англо-американското учебно заведение, е доста независима. Мечтае да я изпрати в чужбина, в случай че има финансовата опция. Иска да учи в „ Бокони “ като за задачата се приготвя с уроци по математика. Работи съществено и за построяването и образованието си, също така спортува. От дребна е боец, идващ пътя си.

 

Подчертава, че щерка й също слуша попфолк, само че не се срещнала от нея с жанра, а научила за тази музика от другари в учебно заведение. Категорична е обаче, че няма каквито и да било корекции и не би й ги разрешила на този стадий. Не отхвърля мълвата, че си има гадже, само че бърза да добави, че в този момент й е времето, защото е тийнейджърка и занапред ще навлиза в живота, а любовта може да я научи единствено на хубави неща.

 

Мария признава, че не носи сутиен от години. Поддържа тялото си, с цел да се усеща удобно, а не да й се постанова да го поправя. Спортува доста, грижи се за корема и краката си, обича да върви с клинове и къси фланелки, защото счита, че има хубава фигура, с помощта на дисциплината, която има в спорта и храненето. Чувства се прелестно с килограмите си – 40-42.

 

Подчертава, че всички корекции, които е желала, ги е направила, а някои като бюста й – даже 2 пъти. Твърди, че с помощта на майка й има добър ген и не й се постанова да поставя огромни старания. Поддържа си обаче постоянно устните, които са се трансформирали в нейна запазена марка и ужасно доста си ги обича. Категорична е, че дамата постоянно би трябвало да е в топ форма и да ухае добре – на чисто, а не на парфюми.

 

Признава, че е подала молба за бракоразвод с Мирослав Соколов по взаимно единодушие и е безапелационна, че връзките им, са завършили. Надява се да е оставила единствено хубави мемоари след себе си.

Вече не желае да дава каквито и да било поръчки за мъжа до себе си. Това, което я отвращава е измяната, лъжата, изневярата и низките пристрастености. Когато човек злоупотреби с нея, си потегля от него и в главата, и в сърцето й. Има силата и духа да поставя край, когато е належащо, не е от тези, които търпят безпределно в името на материалните неща. Твърди, че за нея преди всичко постоянно е огромната обич и желае в лицето на индивида до нея да открива добър другар, защото самата тя умее да е другар и в хубави и в неприятни дни – „ Винаги съм била едно малко гръбче за огромни хора. Този, който не е съумял да оцени това, е губещият “.

 

Тя е с много висок предел на толерантност и преди да завърши взаимоотношенията си с някого вечно, дава късмет да се поправи. Не счита, че всеки е подобен, какъвто е и не се трансформира. Винаги се бори до дъно, само че когато елементарни на образован човек, той ще го оцени, само че в случай че е човек на ниски трептения, регистрира твоята амнистия надали не като демонстрация на нелепост и си разрешава отново и пак…

 

Недоумява за какво в медийното пространство се твърди, че с Мирослав Соколов е живяла надали не като принцеса и добавя, че принцесата не бяга от замъка. В този ред на мисли си е дала сметка, че българинът доста обича да поставя етикети и да измисля легенди и митове, на които да се радва.

 

Относно папарашката фотография, запечатала паркирания й джип на неразрешено място в центъра на София, Мария споделя, че има единствено два фиша. Относно излязлата фотография твърди, че била паркирала незабавно след знака. Виждайки фиша, схванала, че е позволила неточност, мислела, че е в платена зона и пуснала есемес за платено паркиране, което е доказуемо. Всеки е наясно, че в София е мъчно да се откри място за паркиране и нормално оставя возилото си на заплатен паркинг. Ще си понесе наказването за позволената неточност. В умозаключение показва, че е прецизен човек, който постоянно е спазвал разпоредбите.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария певица поп фолк Мирослав Соколов Миро Дзвера развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР