Поп-фолк дивата Галена прикрива голяма част от реалната си визия.

...
Поп-фолк дивата Галена прикрива голяма част от реалната си визия.
Коментари Харесай

Потрес в поп-фолка: Това наистина ли е Галена? СНИМКА

Поп-фолк дивата Галена прикрива огромна част от действителната си визия. Певицата от напълно млада употребява тежък грим и това към този момент стартира да й се отразява отрицателно. Тя наподобява много състарена, което е проблем, защото действително не е по никакъв начин остаряла, дори по европейските правила е към момента в младежка възраст.

Галена добре обработва фотосите, които качва в мрежата, само че в действителността наподобява много по-възрастна, в сравнение с действително е, видя HotArena.

 Резултат с изображение за Има голяма разлика сред Галена в нета и в действителността

34-годишната пайнерка опъва бръчки с фотошоп, отстранява торбичките под очите си, повдига контура на лицето си, променя формата на устните и на всичко останало по тялото си, с цел да наподобява съвършено.

На живо обаче топ певицата наподобява като всяка една естествена жена, която страда от отмалялост и недоспиване – подпухнала, отпусната и състарена.

Годините на Галена като че ли са по-скоро 40, в сравнение с 34. Но не можем да отречем, че макар повехналия й тип, тя към момента е красива. А като за майка на две деца, която не стопира да се труди, наподобява повече от отлично.

От друга страна с помощта на това, че експерти обработват фотосите й за обществените мрежи, профилът на Галка в Инстаграм да вземем за пример е един от най-креативните и харесваните от почитателите. Което й носи много дивиденти в професионален проект.

Източник: HotArena.net
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР