Поп-фолк дивата Галена от години минава за модна икона в

...
Поп-фолк дивата Галена от години минава за модна икона в
Коментари Харесай

Галена Е В Паника, Това Не Трябваше Да Се Разбира За Нищо На Света! Близките Изпортиха, Срамота Е!

Поп-фолк дивата Галена от години минава за фешън икона в жанра. Тя постоянно се стреми да бъде новаторска и да изненадва. В множеството случаи това нейно „ обвързване “ е обвързвано с показване на най-новите стилните трендове за първи път на родна сцена. МамаУраган се употребява от услугите на стилиста Добромир Киряков и не един път е получавала награди за визията си.

Но дали това е цялата блестяща истина за нея? Оказва се, че Галена май по-скоро лежи на остарели лаври, що се отнася до жанр. Несъмнено тя продължава да се откроява на фона на колежките си, само че не и с цените на етикетите. Дори много е занижила равнището в последно време, написа разкрития.ком.

Докато се носят легенди и митове за аутфитите й за десетки хиляди левове, певицата е хваната да популяризира алена латексова рокля за… 99 лв.! Със същото парче плат тя към този момент се появи на не едно и две участия. Няма спор, че дрехата приляга на провокативния й имидж. А очевидно пасва и нежеланието й да прави големи разноски към визията си в последно време.

Е да, купи си лъскавите ботуши за 30 бона, само че, съгласно познавачи, множеството облекла, с които се фукаше по време на американското си турне, са чисто и просто фалшификати! Освен това стана ясно, че Галена е блъснала кьоравото с млад и упорит коафьор, който с удоволствие се е съгласил да й прави прически единствено в подмяна на чест и популярност. Хитруша е, няма спор…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР