Поп фолк дивата Емануела винаги е била провокативна и върви

...
Поп фолк дивата Емануела винаги е била провокативна и върви
Коментари Харесай

Емануела се обърна и си показа най-скъпото СНИМКА

Поп фолк дивата Емануела постоянно е била провокативна и върви ръка за ръка със свадите. Доказва го и последният кадър на певицата в персоналния ѝ профил в обществената мрежа.

Тя се осмели да се снима в тил, като сподели добре поддържани форми във фитнес залата. Певицата снимала фотоса като " послание " към всички, които напоследък разискват задните ѝ елементи и изказванията, че е качила килограми.

За страдание на мнозина, Емануела не се е пуснала по голо дупе, а с панталон, само че и той не може да прикрие поддържаните ѝ форми. От няколко години тя спортува интензивно и това ясно си проличава на фигурата ѝ. Не инцидентно Емануела е оповестена за една от най-добре изглеждащите попфолк звезди в сектора.

В последно време на участията си тя върви единствено с панталони и сякаш е захвърлила късите рокли. Пред познати декларирала, че са към този момент демоде и този на ниска цена съблазън към този момент не върви във фолка. Тя е на мнение, че мъжът доста повече се възбужда от прилепващ панталон и секси топ, които остават на въображението му какво има изпод, а не да си изкарват цялата анатомия на показ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР