Поп фолк дивата Андреа май откри човека, заради когото явно

...
Поп фолк дивата Андреа май откри човека, заради когото явно
Коментари Харесай

Андреа призна, че е обвързана

Поп фолк дивата Андреа май откри индивида, поради който очевидно си заслужава да бъде до дъно откровена освен за някогашния си обичан Кубрат Пулев, само че и за доста други неща.

Любовта прави чудеса, а русокоската е следващото удостоверение за това. И макар че най-малко към този момент Андреа е решила да резервира самоличността на новия си обичан в загадка от общественото пространство, тя въпреки всичко не скри, че към този момент е щастливо обвързана. Направи го пред почитателите си в Инстаграм и то задоволително красноречиво.

Последователите на Андреа с боязън наблюдават всяко нейно признание, тъй като сигурно желаят да знаят малко повече за новия мъж в живота ѝ, при все, че дълги години тя като че ли бе подвластна на отминалата си бурна обич с Кобрата, за който в последно време е много язвителна в мненията, написа Шоу Блиц.

Наскоро поп фолк дивата съобщи, че топ боксьорът има дете, което крие от общественото внимание, само че дали това в действителност е по този начин, единствено времето ще покаже.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР