Поп-фолк дивата Андреа е хем на почивка, хем на работа

...
Поп-фолк дивата Андреа е хем на почивка, хем на работа
Коментари Харесай

След пемзата е време за депилиращ крем? Андреа показа космат корем?

Поп-фолк дивата Андреа е хем на отмора, хем на работа на Миконос и ще признаем - завиждаме ѝ. Певицата обикаля едни от топ летните местоположения, на които демонстрира всичко, с което разполага.

Дупе, силиконови бомби, крачета в огромни порции. Блондинката даже се срещна с стилния дизайнер и основател на марката Dsquared2. Е, на фотографията се вижда с просто око сериозен Photoshop в частта на Андреа, само че в това няма нищо ново, извънредно и изненадващо.

Виж още: Разголена, разчупена и извънредно провокативна: Алекса сподели другото си лице в TikTok

По-рано певицата постна поредност от сторита, само че за една от тях будни потребителки ни алармираха: " Андреа има косми на корема, цяло руно. Време е за депилиращ крем ", считат някои злобари. Ние побързахме да погледнем въпросното фото:

 Instagram

Ок, има нещо съмнително, само че може да става въпрос за разлика в тена. Андреа постоянно носи ексцентрични бански и е допустимо фино парче плат да е минавало през тази зона. Погледнахме и други фотоси на Андреа, на които ѝ се вижда коремчето, само че на тях всичко наподобява обикновено.

В началото на годината почитатели нападнаха певицата за фотоси от Велинград, на които Андреа позираше полегнала в тил. Фотосите на Андреа станаха мотив за насмешки, тъй като някои обърнаха внимание на петите ѝ. " Вземи си пемза, не те ли е позор ", пишеха тогава някогашни почитатели на звездата, които бяха отвратени от напуканите пети на Андреа. Напукани ли бяха в действителност, това не можем да твърдим на 100%, само че ето фотография, от която може и сами да прецените:

Виж още: Един против всички, всички против един: Крис Ненков го закъса в " Къщата на инфлуенсърите "  

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР