Поп диватаКристина Агилера е готова да направи завръщането си на ...

Поп диватаКристина Агилера е готова да направи завръщането си на

Българи облякоха поп дивата Кристина Агилера с уникален корсет

Поп дивата Кристина Агилера е подготвена да направи завръщането си на музикалната сцена, само че този път връщайки се към корените си. Носителката на " Грами " скоро ще издаде първата част от поредност испански песни, а частите са дълго чакани от почитателите и латино общността. 

Певицата, чийто татко е от Еквадор, за финално издаде албум на испански през 2000 година, и от време на време пускаше части на испански, само че почитателите упорстваха за нещо по-съществено, пиша каналът на във vbox7.
     във           

Докато чакат новите песни, които излизат този месец, звездата направи поредност от изяви по случай 50-годишнината от основаването на Walt Disney World. Припомняме, че точно в шоуто " Клубът на Мики Маус " изгря звездата на Агилера, когато беше малко момиче, а дружно с нея стартираха Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс.

Певицата бе специфичен посетител на два концерта по този мотив, а за визията си се довери на разнообразни дизайнери, измежду които и българите Ясен Самуилов и Ливия Стоянова , които не за първи път обличат международни звезди. За едно от представянията си Агилера бе облечена с забавно черно сако изрязано във формата на сърце, а под него бе с корсет на стилното дуо, който е отрупан със стотици камъни.
                 

По-по никое време певицата бе изменена напълно да наподобява на Дисни принцеса , като се появи на сцената, с цел да изпее първата си ария " Reflextion ", която е част от анимационния филм " Мулан ". Звездата излезе с голяма бяла рокля, тиара на главата и перли, с цел да изпее с мощния си глас песента, която я направи международна звезда и тийн фаворитка на милиенълите, а и освен. 

Както към този момент споменахме по-горе, Ясен и Ливия не за първи път работят за международна звезда. Преди това са правили тоалети за Никол Шерцингер, Мадона, Лейди Гага, Наоми Кембъл и други.
                 

Източник: dariknews.bg