Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в

...
Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в
Коментари Харесай

Мария Илиева става треньор в “Гласът на България“

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в идния десети сезон на „ Гласът на България “, написа.
Прочетете още
Вокален занаятчия, създател и продуцент, тя е измежду най-успешните и награждавани български актьори за последните повече от 20 години – с ослепителен, присъщ глас, незабравим гений, достоверен жанр и омагьосване.

Мария Илиева сяда в влиятелното треньорско кресло на „ Гласът на България “ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, сполучлива и уверена, подготвена да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната конкуренция този сезон.

„ Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „ Гласът на България “, само че ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво диря и нямам самообладание да го открия! ”, каза Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.



Соловата кариера на Мария Илиева стартира през 2001 година с хит-сингъла „ Лунен сън ”, който непосредствено я изстрелва на върха на всички музикални ранглисти у нас и остава там за идващите 20 години. Само част от шлагерите в супер сполучливата й, дългогодишна музикална кариера са - „ Нищо ”, „ Сама ”, „ Нека вали ”, „ Всичко ”, “I Like ”, Alright (с Любо Киров и „ Те “),, „ Играя стилно “, „ Остани тази нощ “, „ Крадена обич ” и „ Чуваш ли ме ” (с Графа) и доста други. Най-новият страховит сингъл на Мария Илиева носи името „ Любов ” и е първият напълно авторски план на певицата.

Тази есен " Гласът на България " ще означи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване дава обещание още повече изненади, страсти и обрати във всеки един от стадиите, както в никакъв случай до момента. Надпреварата сред треньорите и сред самите участниците ще бъде в действителност оспорвана, борбите ще са епични, а успеха – единствено една!  Победителят в музикалното риалити ще грабне премията от 50 000 лева и купата „ глас на България “, а кой ще бъде той – феновете ще схванат тази есен по bTV.

Кои ще са останалите звездни треньори, които дружно с Мария Илиева ще се впуснат в търсене на новия, най-хубав и въздействащ „ глас на България “ – ще стане ясно напълно скоро.

Новият сезон на „ Гласът на България “ започва тази есен, а фотосите занапред предстоят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР