Поп дивата Мария Илиева разполага с богат набор от помощници,

...
Поп дивата Мария Илиева разполага с богат набор от помощници,
Коментари Харесай

Две лични прислужници обгрижват Мария Илиева, ето как живее

Поп дивата Мария Илиева разполага с богат набор от помощници, характерен на холивудските звезди, написа HotArena.

Участничката в „ Като две капки вода “ си е наела денонощна детегледачка, която изцяло я анулира в майчинските ѝ отговорности. Освен това певицата плащала и на втора прислужница, която пък се грижела за чистотата на дома ѝ от години.

Отскоро Мария е новодомка. Тя заживяла в апартамент, част от супер безценен затворен комплекс в столицата, където нейна съседка е и друга родна звезда – експлеймейтката Николета Лозанова. В лъскавото жилище паралелно с изпълнителката живеят двете ѝ помощници и дребният ѝ правоприемник Александър. Бащата Георги не е част от живота на звездата.

Въпреки че двамата сложиха завършек на връзките си малко след раждането на детето, се приказва, че Георги плащал солидна прехрана за наследника си от поп певицата, въпреки да не го виждал въобще и да не бил измежду поканените на рождения му ден.

Самата Мария твърди, че не ѝ е мъчно да бъде самотна майка, само че обстоятелствата демонстрират таман противоположното. 41-годишната изпълнителка не може да се оправи сама даже с тикането на бебешката количка на детето си и е трансферирала това обвързване на детегледачката.

Докато помощничката на певицата се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едвам когато количката се заклещи на вратата на асансьора.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР