Поп дивата Кристина Агилера определено знае как да привлече вниманието

...
Поп дивата Кристина Агилера определено знае как да привлече вниманието
Коментари Харесай

Среднощните мокри забавления на една дива - Кристина Агилера

Поп дивата Кристина Агилера несъмнено знае по какъв начин да притегли вниманието на феновете си.

39-годишната носителка на шест награди „ Грами “ качи свои фотоси, на които разкрива по какъв начин се забавлява вечер в огромното си имение в Лос Анджелис.

Вижда се, че по време на изолацията, изпълнителката на Fighter се е отдала на плуване в огромния си басейн в задния двор.

Виж още:

Певицата е заложила на черен бански и доста лек грим, като акцент е розовото червило, което наподобява прелестно на устните на Агилера.

По време на изолацията Агилера показа и някои персонални моменти с милионите си почитатели в Инстаграм.

Тя качи видео, на което пее дребна част от една от най-любимите ѝ песни на огромната Нина Симон – класиката Feeling good. Краткото видео е още веднъж снимано в двора на Xtina, както е още известна певицата.

Виж още:

Междувременно годината се обрисуваше да бъде много сполучлива за певицата. В началото на 2020 стана ясно, че тя взе участие с цели две песни към саундтрака на новия игрален филм „ Мулан “.

Едната ария е нова версия на същата с това заглавие, която Агилера показа през далечната 1998 година, само че за анимационната версия на „ Мулан “, а другата е изцяло нова.

Тя се споделя Loyal Brave True и има снимано видео, което излизане се бави поради вируса. Премиерата на кино лентата също бе отсрочена за по-късно тази година.

Виж още:

Само преди дни пък Адам Ламбърт, който се изявява като вокал на именитата английска група " Куин ", е трябвало да тръгне на турне през лятото с Кристина, само че проектите им са били осуетени от пандемията.

Той доста пъти е казвал, че е огромен почитател на певицата. Ламбърт споделя, че с Агилера са възнамерявали да провеждат огромна концертна обиколка в Съединени американски щати, само че въвеждането на ограничаващите ограничения ги е сложило в режим на изчакване.

Певицата въпреки всичко има планувани концерти за края на тази година в Лас Вегас, които за момента не са отсрочени, само че следва да се разбере дали в последна сметка ще се проведат. Тя се завърна на огромната сцена през 2018 година, с турне в Съединени американски щати, а през предходната година направи огромна концертна обиколка на Европа.

Певицата за последно беше на международно турне през 2007 година, когато стана и майка за първи път. Тя показа, че е желала да отдели време на децата си (тя има и щерка, която роди през 2014 година от сегашната си половинка Мат Рътлър) и да изживее скъпи моменти, когато са най-малки и имат потребност от майка си. Сега обаче, макар вируса, наподобява Агилера желае да работи повече от всеки път. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР