Поп дивата Кристина Агилера е готова да направи завръщането си

...
Поп дивата Кристина Агилера е готова да направи завръщането си
Коментари Харесай

Българи направиха уникален корсет за Кристина Агилера

Поп дивата Кристина Агилера е подготвена да направи завръщането си на музикалната сцена. Носителката на " Грами " скоро ще издаде първата част от поредност испански песни, а частите са дълго чакани от почитателите й, написа burgas24.bg.

Звездата направи поредност от изяви по случай 50-годишнината от основаването на Walt Disney World. Припомняме, че точно в шоуто " Клубът на Мики Маус " изгря звездата на Агилера, когато тя беше малко момиче, а дружно с нея стартираха Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс.

Певицата бе специфичен посетител на два концерта по този мотив, а за визията си се довери на разнообразни дизайнери, измежду които и българите Ясен Самуилов и Ливия Стоянова, които не за първи път обличат международни звезди.

За едно от представянията си Агилера бе облечена с забавно черно сако изрязано във формата на сърце, а под него бе с корсет на стилното дуо, който е отрупан със стотици камъни.

По-късно певицата бе изменена напълно да наподобява на Дисни принцеса, като се появи на сцената, с цел да изпее първата си ария " Reflextion ", която е част от анимационния филм " Мулан ".

Ясен Самуилов и Ливия Стоянова постоянно работят за международни звезди. Както е известно, преди този момент те са правили тоалети за Никол Шерцингер, Мадона, Лейди Гага, Наоми Кембъл и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР