Понятието сглобка е чисто пропагандно - зад него се крие

...
Понятието сглобка е чисто пропагандно - зад него се крие
Коментари Харесай

Иво Христов: Европа рискува да умре от политкоректност

" Понятието " сглобка " е чисто пропагандно - зад него се крие една позорна коалиция, която търсят да бъде забравена, защото предадоха гласоподавателите си “, счита евродепутатът

" Да се обезоръжим, с цел да се усещаме по-сигурни. Това е логиката на ръководещите. Това постоянно са хора неотслужили, които не могат да изпълнят команда " спокойно ", само че дават стратегически визии за това по какъв начин би трябвало да се превъоръжи армията, дали би трябвало България да взе участие във война. Те внушават, че доставянето на оръжие на Украйна с нищо не повишава риска за България. Междувременно, преди седмица, гръмна складът на Емилиян Гебрев и самият той подозира, че това е обвързвано с доставките му на оръжие за Украйна. Вероятно има учредения да го подозира. Но ние се вършим, че не виждаме, че войната е към този момент тук. "

Това сподели в ефира на телевизия Euronews Bulgaria Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Екологичен потенциал (S&D) и шеф на кабинета на президента Румен Радев в интервала 2017-2019 година

По думите му " протягат ръка на конституцията за централизация на властта “.

" Когато Радев управляваше по силата на конституцията посредством служебни държавни управления, слугинските медии назоваха това " услаждане от властта ", използваха някакви гастрономически облици. Медиите си подават топката с едни и същи анализатори от 30 години. Едни и същи основни думи, едно и също услаждане, сглобки, учени. Персоналът, който обикаля, с цел да разяснява в медиите, не е изменен. С доста дребни изключения, само че при потвърден конформизъм ", сподели евродепутатът.

“Вие казвате, че президентът ги нарекъл „ коалиция на войната “. От момента, в който са на власт, няма и месец, Тагарев усили военната помощ за Украйна, в това време се заприказва за изпращане на български медицински екипи в Украйна, за разширение на батальонната група в България до бригада.

Това коалиция на мира ли да е?

Това отдалечава ли ни от войната или ни доближава? Не Ви ли прави усещане, че войната пълзи все по на запад. Вече има нуклеарни оръжия в Беларус, които слагат под обсега си цяла Западна Европа “, безапелационен беше Иво Христов.

Евродепутатът изрази мнение, че парите, които Европа дава за войната в Украйна, ще имат бумерангов резултат на изборите за Европейски парламент следващата година.

  " Опасявам се, че тези пари, които Европа взема от джоба на европейския поданик и ги праща в Украйна, с благовидния претекст, че се бори за мир, ще й се върнат бумерангово на изборите следващата година за Европейски парламент, когато извънредно десните партии, напълно закономерно, ще пожънат недоволството на европейците от обедняването, от рецесията в Германия, която ще завлече и целия континент.

Крайната десница ще вземе толкоз доста мандати в Екологичен потенциал, че не виждам по какъв начин ще бъде образувана комисия. Тогава ще се питаме " прави ли бяхме, когатог ласувахме доста милиардни военни помощи “, когато се сочехме с пръст „ ти даде ли задоволително на Зеленски? “ и така нататък Но тогава ще бъде късно “, сподели евродепутатът.

" Опасността за България е действителна, във всеки един момент. Както и за целия континент, и за целия свят. Когато нуклеарна страна е ангажирана във война, а нейният съперник, в тази ситуация и ние сме част от този Запад, споделя, че ще води война до надвит край, явно играем един рисков покер “, беше безапелационен Иво Христов.

По мотив безредиците във Франция Христов съобщи:
" Фактът, че има национални безредици в резултат на случай в един квартал, демонстрира, че престъпният епизод е единствено детонатор на голямо публично напрежение. В Европа протичат огромни процеси, които могат да доведат до разпада на Съюза.

Докато разясняваме пилона на Рожен и кой щял да бъде новият еврокомисар, Франция е на прага на изключително състояние, то се дискутира от държавното управление, само че към този момент бе избегнато. Засега! Германия навлиза в криза и предстоят европейски избори.

Всичко това слага на тестване европейските институции “, счита Иво Христов.
    " Недоволството във Франция ще продължи дълго. Европа може да почине от политкоректност, тъй като французите не смеят да изрекат казуса подобен, какъвто е. На улиците всеобщо стачкуват французи по паспорт, само че това не са французи по генезис. Разбира се, аз съм склонен, че който има паспорта, би трябвало да има цялостния размер права. Но това не значи, че той по формулировка има същото отношение към страната и същата просвета. Протестиращите постоянно са израсли в друга просвета, капсулират се в своята просвета, постоянно влизат в спор с приемната просвета.

За това тези хора са на улицата. Те вандализират заведенията, комерсиалните площи, горят коли. И това се случва на фона на голямото обществено напрежение от промяната на пенсиите ", сподели още евродепутатът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР