Понятието работещ беден е присъда - за държавата и за

...
Понятието работещ беден е присъда - за държавата и за
Коментари Харесай

Станислав Младенов: В тази криза България има нужда от родолюбиви граждани

Понятието " работещ безпаричен " е присъда - за страната и за досегашните ръководещи, безапелационен е претендентът за депутат от " Българска социалистическа партия за България "

В тази рецесия България има потребност от родолюбиви жители. Затова би трябвало почтено да си отговорим на въпроса - какъв брой обичаме родината си. Думите са на претендента за депутат от 25-ти МИР от " Българска социалистическа партия за България " Станислав Младенов. Той разяснява тематиката за българската стопанска система в рецесията, провокирана от пандемията от Covid-19 в предаването " Делници " по телевизия " Евроком ".

" В момента България има голяма потребност от хората си. Ние, жителите, сме тези, от които зависи възобновяване на българската стопанска система, сподели Станислав Младенов. - Въпрос на избор е. Да изберем българските туристически дестинации, българските хранителни артикули, българското произвеждане... Сега е време за родолюбие. Защото родината ни е подложена на голямо тестване ".

Според претендента за депутат от Българска социалистическа партия, страната се нуждае от стопанска система с приоритет върху леката индустрия, защото тя дава добавената стойност и генерира богатствата. " Колкото по-голяма принадена стойност и оборот на капитала има в една стопанска система, толкоз по-добър ще е резултатът върху обществената система, изясни той. - Защото обществена политика се прави с пари, които идват от стопанската система. А сега светът на процедура е в икономическа рецесия ".

Станислав Младенов е безапелационен, че главното внимание на идващото държавно ръководство би трябвало да бъде ориентирано към един от най-важните сегменти в стопанската система, а точно трудовият пазар.

" Каквито и индустриални мощности да има една страна, в случай че няма хора, които да ги обслужват, нищо не може да се случи, разяснява той. - Понятието " работещ безпаричен " за мен е присъда - за страната и за управниците й. Основна моя цел е да се преборим с тази дълбока неправда. Абсурдно е в XXI век човек, който почтено упражнява правото си на труд, да не може със заплатата си да покрие сметките за ток, вода и храна. Недопустимо е! ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР