Понятието „пол“, според Конституцията, трябва да се разбира само в

...
Понятието „пол“, според Конституцията, трябва да се разбира само в
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Можем да поздравим КС за решението за понятието пол

" Понятието „ пол “, съгласно Конституцията, би трябвало да се схваща единствено в неговия биологичен смисъл.Можем единствено да поздравим за виновната гражданска позиция висшите магистрати на България, които сложиха ред в развихрилата се демократична вакханалия на тематика пол и полови свободи ". Това написа във Facebook лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Ловеч Вяра Емилова. Тя напомни, чеБСП,еводила решителна борба против приемането на Истанбулската спогодба, която Борисов и кабинетът му са внесли тихомълком за ратификация в дневния ред на Народното събрание на 3 януари 2020 година " Това взриви цялото ни общество. Дори Светият синод се намеси в разногласието на страната на разсъдъка ", добави тя.

Вяра Емилова написа, че демократичният диалог за правото на всеки да се усеща и показва както му диктува възпитанието, образованието и съвестта би трябвало да се води в обществото, само че има граници, които нашият народ не желае да бъдат прекрачвани. " Политиците би трябвало да се преценяват с това всякога, когато по конюнктурни съображения се пробват да пробутват на публичната софра всякакви скалъпени теории за възпитанието на децата ", разяснява тя.

Вяра Емилова акцентира, че през днешния ден към този момент имаме дефинитивно решение по въпроса и нашите деца няма да се двоумят от кой пол са и " Няма да викат на татко си и майка си Родител № 1 и Родител № 2 ". " Конституцията на България ще бъде спазена, с помощта на всички, които застанахме за правото на децата да бъдат отглеждани в безвредна за здравето и душeвността им среда ", акцентира тя.

Вяра Емилова разяснява, че свободата е прелестно нещо, само че тя изисква на първо място отговорност от личността. " Човек не би трябвало да прекрачва границите на здравия разсъдък. Не би трябвало правото на един да е в спор с правото на различен или пък да е в прорез с инстинктите за самозапазване, правата и свободите на всички останали. С правото на българският народ да съхранява и опазва традициите си във възпитанието на децата ", написа тя. Според нея това схващане е в интерес и на самия човек, и на обществото, което би трябвало да подтиква отговорността при развъждането на бъдещите генерации българи. " В името на България, в името на благополучието на всички ни и най-много – на нашите деца ", приключва Емилова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР