Понякога звездите стават твърде откровени, когато стане въпрос за сексуалния

...
Понякога звездите стават твърде откровени, когато стане въпрос за сексуалния
Коментари Харесай

От спалнята на звездите: Какви са секс играчките на големите в Холивуд

Понякога звездите стават прекомерно откровени, когато стане въпрос за половия им живот. Смело можем да кажем, че някои от тях даже прекаляват в откровенията. Ето и кои известни персони споделят за секс играчките, които употребяват и какъв брой пари влагат в този вид наслаждение. 

Виж още: Топ 10 на най-откачените секс култове, за които в никакъв случай не сте чували

Риана

Изпълнителката е една от любителките на играчките, като е достигала до разноски от 1500 $ за белезници, долни дрехи и няколко еротични съоръжения. 

Лейди Гага

Изпълнителката неведнъж е споделяла, че е работохоличка и обича да остава сама. В тези моменти тя разчита на своя вибратор, с който споделя, че е извънредно щастлива. 

Бионсе

За Бионсе се знае, че даже пазарувайки секс играчки, тя не прави взаимни отстъпки. Изпълнителката споделя, че е оставяла над 6000 $ в сексуален магазин, а част от играчките били позлатени. 

Ева Лонгария

Открива вибратора на относително късна възраст, само че толкоз ѝ харесва, че подарява по един на всяка другарка. За нея най-хубавия подарък, който може да направиш, е да подариш оргазъм. 

Виж още: Безумие: Мъж и жена поддържат пристрастеността и желанието си за секс посредством... много чудноват способ

Звездите със лична линия еротични играчки

Тази година Гуинет Полтроу пусна на пазара първата секс играчка на марката ѝ. Нейната колежка, актрисата Дакота Джонсън, която изгря с ролята си в еротичния филм „ 50 нюанса сиво “, също пусна своя линия секс играчки. 

Изображение: https://www.instagram.com/goop/, https://www.instagram.com/rihannaofficlal/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР