Понякога, за да станеш силен човек, минаваш през редица житейски

...
Понякога, за да станеш силен човек, минаваш през редица житейски
Коментари Харесай

Тези звезди са успешни, но имат адски трудно детство

Понякога, с цел да станеш мощен човек, минаваш през редица житейски компликации, които те изглаждат като темперамент. За страдание, тези сложни моменти може да бъдат в детството, написа vesti.bg.

През тези години, когато сме още деца, може да бъдем " белязани " за дълго, в случай че ни сполети някакво неприятно събитие.
Някои от нас търсят ентусиазъм и упора в историите на известни персони, които са минали през голям брой тествания.
Една от звездите с мъчно детство е поп певицата Кристина Агилера.
Поп звездата има кошмарни мемоари от детството си.
" Никога не съм усещала сигурност, усещах се безпомощна, а това е най-ужасното за едно дете ", споделя певицата.
Причината за неприятните мемоари на Агилера е татко ѝ Фаусто, който тормозел фамилията си освен душевен, само че и физически.
Гневните му прояви били чести, а от тях страдали и трите дами в фамилията – майката и двете ѝ дъщери.
" Единственото, което ме спасяваше от болката, беше музиката ", споделя години по-късно звездата. Според Фаусто той не е бил съвършен брачен партньор, само че не си спомня да е бил неприятен татко.
Шели, майката на Кристина, е споделяла, че експанзията е била ориентирана най-вече върху нея самата, само че веднъж е блъснал мощно Кристина, тъй като вдигала доста звук. Тогава Шели взима и дефинитивно решение - да напусне Фаусто. Тя се мести в Питсбърг, където живее майката на Шели. Бабата на Кристина е и първата, която вижда гласовите данни на внучката си и я насочва към разнообразни музикални надпревари.
Кристина години по-късно предава болката и спомените си в своята музика, по-специално в песните Hurt и I'm Ok - отдадени на татко й и връзките им.
 Кристина Агилера извършва песента Hurt през 2006 година на музикалните награди на MTV

Друга звезда, която не крие сложното си детство - Деми Ловато.

Певицата в никакъв случай не е крила сложното си детство. Едва на 7-годишна възраст звездата изпада в тежка меланхолия. От една страна, поради славата, която идва с първата ѝ огромна роля, а от друга – поради непрекъснатия тормоз, на който била подложена от съучениците си. Като множеството деца на тази възраст Деми не споделяла с никого какво се случва с нея в учебно заведение, тъй като се срамувала.
Години по-късно певицата губи татко си, което още веднъж я връща към депресията. Психотерапиите оказват помощ, само че за малко.
През останалото време Деми се „ обръща “ за помощ към алкохола и опиатите.
За благополучие тежките моменти към този момент са ви предишното, а звездата все по-често се ангажира да оказва помощ на други, които имат сходни проблеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР