Понякога, за да станеш силен човек, минаваш през редица житейски

...
Понякога, за да станеш силен човек, минаваш през редица житейски
Коментари Харесай

Звезди, които са имали много тежко детство

Понякога, с цел да станеш мощен човек, минаваш през редица житейски компликации, които те изглаждат като темперамент.

За страдание, тези сложни моменти може да бъдат в детството.

През тези години, когато сме още деца, може да бъдем "белязани " за дълго, в случай че ни сполети някакво неприятно събитие.

Някои от нас търсят ентусиазъм и упора в историите на известни персони, които са минали през голям брой тествания. Разкази за такива звезди показва новото видео от канала Top of the tops във Vbox7.

Една от звездите с мъчно детство е поп певицата Кристина Агилера.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЕВОЛЮЦИЯТА НА КРИСТИНА АГИЛЕРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Поп звездата има кошмарни мемоари от детството си.

"Никога не съм усещала сигурност, усещах се безпомощна, а това е най-ужасното за едно дете ", споделя певицата.

Причината за неприятните мемоари на Агилера е татко ѝ Фаусто, който тормозел фамилията си освен душевен, само че и физически.

Кристина Агилера - една секси мама на 36

Гневните му прояви били чести, а от тях страдали и трите дами в фамилията – майката и двете ѝ дъщери.

"Единственото, което ме спасяваше от болката, беше музиката ", споделя години по-късно звездата. Според Фаусто той не е бил съвършен брачен партньор, само че не си спомня да е бил неприятен татко.



Шели, майката на Кристина, е споделяла, че експанзията е била ориентирана най-вече върху нея самата, само че веднъж е блъснал мощно Кристина, тъй като вдигала доста звук. Тогава Шели взима и дефинитивно решение - да напусне Фаусто. Тя се мести в Питсбърг, където живее майката на Шели. Бабата на Кристина е и първата, която вижда гласовите данни на внучката си и я насочва към разнообразни музикални надпревари.

Кристина Агилера предизвика с голи фотоси в Инстаграм

Кристина години по-късно предава болката и спомените си в своята музика, по-специално в песните Hurt и I'm Ok - отдадени на татко й и връзките им.
 Кристина Агилера извършва песента Hurt през 2006 година на музикалните награди на MTV Кристина Агилера извършва песента Hurt през 2006 година на музикалните награди на MTV
Друга звезда, която не крие сложното си детство - Деми Ловато.

Певицата в никакъв случай не е крила сложното си детство. Едва на 7-годишна възраст звездата изпада в тежка меланхолия. От една страна, поради славата, която идва с първата ѝ огромна роля, а от друга – поради непрекъснатия тормоз, на който била подложена от съучениците си. Като множеството деца на тази възраст Деми не споделяла с никого какво се случва с нея в учебно заведение, тъй като се срамувала.

Години по-късно певицата губи татко си, което още веднъж я връща към депресията. Психотерапиите оказват помощ, само че за малко.

През останалото време Деми се „ обръща “ за помощ към алкохола и опиатите.

За благополучие тежките моменти към този момент са ви предишното, а звездата все по-често се ангажира да оказва помощ на други, които имат сходни проблеми.

Във видеото горе може да видите истории за мъчно детство и на други известни хора.
 Деми Ловато Деми Ловато
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР