Понякога всичко, което стои между предприемача и бизнес успеха, е

...
Понякога всичко, което стои между предприемача и бизнес успеха, е
Коментари Харесай

По-кратки имейли = двоен шанс за отговор от потребител

Понякога всичко, което стои сред бизнесмена и бизнес триумфа, е да накарате верния човек да прочете вашия имейл. Ето за какво препоръките и триковете, с цел да извършите вашите имейли по-завладяващи и да увеличите % на отговор, са толкоз скъпи. Има доста положителни, само че малко от тях са толкоз лесни за използване, колкото един, неотдавна емфатичен от двама откриватели от Харвард в новата им книга. 

Откъс от „ Писане за заети читатели “ от Тод Роджърс и Джесика Ласки-Финк неотдавна се появи в онлайн списанието Behavioral Scientist. Той акцентира проучване на учени от Харвард, което би трябвало да промени метода, по който пишете имейли вечно. 

Дизайнът на проучването е елементарен. Изследователите изпратиха един от два имейла до към 7000 членове на учебния съвет с молба да попълнят малко изследване. Едната версия беше със 127 думи, а другата единствено с 49. Как се различаваха отговорите на двете известия? Краткият мейл даде съвсем два пъти повече отговори на анкетата, в сравнение с по-обемният на думи имейл – 4,8% степен на отговор към 2,7%. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР