Понякога в любовта трябва и малко късмет. А при някои

...
Понякога в любовта трябва и малко късмет. А при някои
Коментари Харесай

Петте зодии, които са най-късметлии в любовта

Понякога в любовта би трябвало и малко шанс. А при някои хора той идва по-често. В тази публикация ще ви представим петте зодии, които са най-големи късметлии в любовта. Приятно четене! 

1. Близнаци (21 май - 21 юни)
5 несъзнателни неточности, които ви пречат да откриете любовта
Всеки копнее да открие същинската обич. Но постоянно точно поради неточности в държанието ни това не се случва.  Ето какво би трябвало да и...
Прочети повече
Трябва да се признае, че Близнаците са извънредно сръчни и мъдри хора. Именно тяхната деликатност кара доста хора да се влюбват в тях. Ако сте неженен мъж Близнаци, използвайте тази опция, с цел да намерите точния човек за вас. За женените хора - бъдете деликатни във връзките, тъй като способността да притегляте противоположния пол от това съзвездие е доста огромна. Може да наподобява изкушаващо, само че не кривете от правия път и бъдете правилни на своите половинки!

2. Телец (20 април — 20 май)

Може да отнеме известно време на мъжете Телец, с цел да намерят дама, с която искат да се обвържат. Този земен знак има вяра, че заслужава най-доброто и ще търси сътрудник, който е също толкоз упорит и добър в леглото, колкото и те. Любител на по-фините неща в живота, този зодиакален знак има шанс в любовта, тъй като неговият муден и постоянен метод към взаимоотношенията има наклонност да притегля качествени сътрудници и връзки, които траят във времето. 

3. Рак (21 юни — 22 юли)

Мъжкият Рак е прочут с това, че е доста носталгичен знак. Всяка връзка, в която са, е скъпа и значима. Всеки Рак е много прочувствен, любящ и грижовен към всички в близост, тъй че постоянно инцидентно провокира обич, без да знае. Любезността на Раците може да сътвори у хората неверно усещане за флирт. Раците са основани за обвързване и са склонни да притеглят партньори за дълготрайни връзки, а не за краткосрочни връзки. Тъй като Ракът е воден знак, те са чувствителни, прочувствени и интуитивни. Когато се срещат, те не просто търсят сътрудник - те търсят своята сродна душа. 
5 аргументи да вършиме обич заран
Да, сигурно няма нищо възбуждащо в будилника заран, само че пък не е причина да не вършиме обич. Все отново, това усъвършенства настроениет...
Прочети повече
4. Дева (23 август — 22 септември)

Мъжът Дева не е прочут с това, че е един от най-романтичните знаци в зодиака. Всъщност, те са склонни да бъдат по-скептични, когато става въпрос за намиране на обич и ще влагат времето и силата си единствено в сътрудник, за който имат вяра, че си заслужава. Тяхната придирчива природа и желанието да намерят най-хубавия човек могат да ги създадат по-щастливи от другите знаци. Тъй като те се срещат с настройката да намерят подобаващия за тях, е по-малко евентуално да си губят времето.

5. Риби (19 февруари — 20 март)

За всички останали Рибите може да наподобяват нещастни в любовта. Но те никога не го виждат по този метод. Те елементарно влизат във връзки, тъй като нямат проблем да дадат късмет на хората. Тази зодия е склонна да вижда хубостта във всичко и всеки. Те обичат да са влюбени и постоянно го претърпяват пълноценно. Те ценят всеки един от своите партньори и поглеждат обратно към всяко прекарване като урок. Рибите имат вярно отношение - те са отворени към любовта, което в действителност ги прави огромни късметлии. 

Източник: knowinsiders.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР