Понякога в ежедневието си се сблъскваме с необичайни и необясними

...
Понякога в ежедневието си се сблъскваме с необичайни и необясними
Коментари Харесай

Мъж забеляза нещо необичайно на СНИМКА на умиращата си жена

Понякога в всекидневието си се сблъскваме с необикновени и необясними истории. За страдание, в множеството случаи не им обръщаме внимание.Тази невероятна история описват от jenata.blitz.bg. Тя идва от живота на едно най-обикновено семейство с три деца, които живеели в хубава къща и водили напълно естествен метод на живот.

Един ден госпожа Бригет схванала, че е бременна с четвъртото си дете. Това по никакъв метод не оказало въздействие на живота на фамилията. Бременността протичала доста добре, Хъни била спокойна и щастлива и се наслаждавала на опцията, че ще стане майка за четвърти път.

Радостта на семейство Бригет била голяма, когато лекарите им съобщили, че бебето няма да е едно, а ще са цели две. А когато огромният ден пристигнал, Хъни била доста разчувствана и нетърпелива да се срещне с близнаците.

Раждането минало без спънки, а бебетата - момче и момиче, се появили на бял свят с цезарово сечение. Проблемите почнали по-късно.

След раждането положението на Хъни внезапно се влошило. Лекарите ѝ разкрили рядка патология - емболия на околоплодните води. Подобно затруднение се среща доста рядко, само че много постоянно приключва с летален край.

Кръвното налягане и сърдечната активност на Бригет паднали и тя почнала да изпитва усложнения с дишането. Състоянието ѝ станало сериозно. Лекарите полагали всички старания, с цел да я върнат към живота. След две незабавни интервенции и преливане на повече от 25 литра кръв, тялото на Бригет спряло да се съпротивлява.

Цялото семейство не спирало да се моли за нея. Съпругът ѝ почнал да разлиства фамилните албуми, с цел да откри метод да ѝ вдъхне сили за живот. И тогава се случило чудото. На една от последните фотоси на Хъни господин Бригет забелязал над главата ѝ необичайно зарево, наподобяващо ореол.
 Мъж видя нещо извънредно на СНИМКА на умиращата си жена

Той бил уверен, че това е знак и че брачната половинка му ще се оправи. Още на идващия ден лекарите му съобщили, че положението на Хъни се усъвършенства и тя ще оздравее.

След известно време и заплахата за живота ѝ минала. След като пристигнала на себе си, тя незабавно поискала да види бебетата си. Когато взела близнаците на ръце, безусловно разцъфнала, тъй като децата ѝ вдъхнали живот.

Щастието и насладата в семейство Бригет били големи. Периодът на възобновяване на Хъни обаче лишил доста старания и средства. Наложило се мъжът ѝ да взима пари на заем, тъй като не разполагал с нужната сума. Не им достигали и пари, с цел да задоволяват естествените си ежедневни потребности.

За благополучие, положителни хора му се притекли на помощ. А откакто фотографията на Хъни и историята на фамилията се появила в медиите, средствата, нужни за лекуването и рехабилитацията ѝ, бързо били събрани.

Към днешна дата семейство Бригет продължава да води най-обикновен живот. Те обаче в никакъв случай няма да не помнят това удивително събитие. Майката и бебета ѝ към този момент са изцяло добре. Семейството се радва на живота и е признателно за чудото, което им се случило. А децата на Хъни ще предават историята ѝ от потомство на потомство. Защото такова знамение би трябвало да се помни.

Невероятната история на Хъни Бригет съумява да изуми доста хора. Тя е знак, че чудеса съществуват. Много хора са получили религия и вяра, че ще оздравеят и не са се отказали от вярата в положителното.

Семейството Бригет изцяло предумишлено описа историята си на целия свят. Защото хората би трябвало да знаят, че във всеки миг е допустимо да се случи някакво знамение, най-важното е да имат вяра в това!
 Мъж видя нещо извънредно на СНИМКА на умиращата си жена

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР