Понякога сме склонни да си представяме, че животът на популярните

...
Понякога сме склонни да си представяме, че животът на популярните
Коментари Харесай

За наркотиците, секса и други пороци: Лъчо от СкандаУ искрен пред феновете си

Понякога сме склонни да си представяме, че животът на известните музиканти е като от някой клиширан филм - доста алкохол, доста опиати, мацки и разхвърлян секс. В тези случаи е хубаво да си припомняме, че и тези известни хора в миналото са били елементарни деца, израсли в естествени фамилии и имащи напълно човешки полезности. 

Виж още: Тита за вдъхновението на любовта, новото занимание и по какъв начин е преборила COVID-19

Това този път ни го напомни Лъчо от СкандаУ, който дава отговор на въпроси, по-скоро на изказвания, на почитатели. Изпълнителят отвори опцията почитателите да изричат изказвания за него, които той да удостоверява или отхвърля. А измежду най-многото догатки бяха тези, свързани с дами и опиати.

Виж още: Снежна наслада обхвана родния елит, споделиха приказни зимни фотоси

И по този начин Лъчо изясни: през живота си в никакъв случай не е правил тройка, не е изневерявал, само че пък е спал с момиче за една вечер. Изпълнителят призна, че не е правил сантиментални изненади на половинката си. Призна и за токсична връзка, в която е бил. Що се отнася до фенките, Лъчо призна, че е флиртувал с фенка, само че в никакъв случай не си е лягал с такава.

Виж още: Диляна Попова предизвика със фотография без горнище и закачливи думи

Що се отнася за другите пороци, Лъчо отхвърля да се е замесвал с опиати - нито е пушил трева, нито е смъркал, нито е пробвал каквито и да е вещества. За сметка на това пък признава, че се е напивал " като куче ". 

Изображение: https://www.instagram.com/lychoskandau/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР