Понякога си мисля, че няма мъж, който да отказва секс.

...
Понякога си мисля, че няма мъж, който да отказва секс.
Коментари Харесай

Как побърках напомпаната батка, след като ми каза, че е на секс диета

Понякога си мисля, че няма мъж, който да отхвърля секс. Имам възприятието, че те мислят за това по през целия ден, всеки ден. Според мен няма и жена, която да не може да прелъсти един мъж, когато си изиска. Ето за какво бях изцяло сюрпризирана когато започнах да заедно съм с културист, който беше в предварителен режим за съревнование. Няма да споделям името му, тъй като е много прочут ютубър, само че момчето беше впечатляващо хубав. Изключително висок, съвсем 100 кг чисти мускули, преса, големи плещи и влудяващ съблазън.

Виж още: Джулиана Гани се стяга за 14 февруари, тренира крепко и пазари еротично долни дрехи

Запознахме се във фитнеса, когато взех решение, че би трябвало да стартира да упражнявам и ми трябваше инструктор, който да ми направи диета и стратегия с упражнение. Още щом го видях искрено ми потекоха лигите и взех решение, че ще го имам. Виждахме се към месец, а аз не спирах да го блазня с прилепнали клинчета, къси топове и екипчета за трениране, които биха подлудили всеки същински мачо. Да не приказваме, че когато правех клекове го оставях да се любува на луксозното ми дупе и не спирах да се привеждам изкусително тъкмо пред очите му. След като мина много време и той въобще не стартира да ме смъква се усъмних, че има нещо гнило.

Виж още: Обвиниха Златка Райкова, че подценява plus size дамите, тя отговори непосредствено

Първо помислих, че е гей, само че виждах какви погледи мята на девойките в близост и изключих тази алтернатива, след това го попитах дали има другарка и отговорът беше „ не “, най-после не устоях и една късна вечер, когато бяхме последни във фитнеса преди да затвори му споделих – „ абе пич какво ти има? “. Той се засмя и ми изясни, че вижда по какъв начин го виждам и от дълго време е забелязал, че желая сред нас да има нещо.

Каза още, че ми бил 100% навит и самичък мъчно се удържал когато съм в близост, само че ми призна, че е на „ секс диета “. Започнах да се дръзвам и го попитах какви са тези нелепости, а той ми отговори, че е преди съревнование и треньорът му забранил да прави секс, тъй като му би трябвало целия тестостерон, с цел да наподобява оптимално мускулест и напомпан. Казах си, че няма по какъв начин да ми откаже и го поканих у дома, с цел да сготвя и да си поговорим. Той пристигна, само че ме предизвести, че няма да вършим нищо. Наум си помислих, че ще забележим тази работа.

Виж още: Щедрата Капитонова: Рускинята от " Ергенът " дала 16 бона за бал, чисти имидж

Прекарахме вкъщи към три часа, а най-после го попитах дали желае да му покажа нещо, което ще го отпусне на макс и няма да наруши секс диетата му. Отначало ме гледаше съмнително, само че след това одобри. Легна на леглото и се съблече по боксерки, а аз започнах леко да го допирам. Галех го единствено с върха на пръстите по цялото тяло. След това взех едно декоративно пауново перо, което седеше окачено над леглото ми и започнах да го погалвам с него.

Минавах по вътрешната страна на бедрата му, по корема, по вътрешната страна на ръцете и по целия му тил. Докато го правех се притисках компактно до него и му пъшках в ухото. Започнах да му приказвам мръсни неща напълно тихичко, а той напряко се побърка. Целувах нежно всеки сантиметър от него и леко го хапех. Видях, че толкоз се надървя, че щеше да се пръсне.

Виж още: " Ще ти изям къдриците ": Ариа дивее, атакува млади лъвчета в чалготеките

След към 20 минути ме молеше да го довърша, а аз единствено цъках с език. Той ми сподели, че съм най-лудата мацка, която познава, а аз продължавах да му шушукам в ухото какъв брой желая да е надълбоко в мен и да ме побърка от секс. Накрая просто смъкнах боксерките му и нежно го погалих там където би трябвало единствено един път с ръка. Той безусловно изригна. Свърши толкоз мощно и доста, че задачите бяхме мокри и изцапани.

Лежеше и не знаеше къде се намира, а аз станах и му споделих, че няма мъж, който може да ми устои. След като се изкъпахме дружно го изпратих да си върви, като му споделих, че може да признае на треньора си, че не е правил секс, а нещо доста, доста по-добро с най-хубавата. Следващият път, когато някой ви се дърпа девойки – приложете това. Гарантирам, че ще ви желае повече от всяко съревнование.

Виж още: " Пародийна връзка ": Теди Александрова превъзмогна Емрах, към този момент има нови мъже в живота си 

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР