Понякога с малко думи можеш да кажеш много. Именно човешкото

...
Понякога с малко думи можеш да кажеш много. Именно човешкото
Коментари Харесай

Да се посмеем: 10 кратки забавни истории

Понякога с малко думи можеш да кажеш доста. Именно човешкото въображение и способността ни да мислим в метафори вършат истрориите толкоз забавни - човек основава в главата си цялата останала неизказана част. 

" Facebook " страницата разгласява точно такива сходни къси истории. Те са занимателни и с непредвиден край, който от време на време може да мине в областта на неуместното.

Предлагаме ви 10 от тях, събрани от bulevard.bg: 

1. Стан въпреки всичко се довлачи до срещата макар хранителното натравяне. Когато го попитаха за мнението му по отношение на сливането, той повърна върху предлагането.

2. Шефът ми ме попита къде съм бил. " Бойкотирам понеделниците! " Идеята се разрастна. Хората си оставаха вкъщи. Сега ненавиждаме вторник. 

3. " Обичам наденичките си малко препечени " - сподели тя, приготвяйки закуската. Почувствах обезверена потребност да си сложа панталоните. 

4. Събудих се, а в стаята ми имаше остарял корсар, който ме канеше на премеждие. Предпочетох да остана с мама и да оставя тате да продължи пиянското си странствуване самичък.

5. Стрелата прелетя през стаята и прониза крайници на Джъстин. Шефът му Стюарт презареди арбалета си. Времената бяха тежки. Навсякъде имаше съкращения.

6. Намерих карта с написано " Не казвай на сестра си " върху нея. Картата ме води до загадка стая, в която аз и родителите ми останахме скрити до момента в който пубертета на сестра ми не отмина.

7. Сайлъс разпъна палатката си до пощенската кутия. Чакаше неговият чужд другар да му написа. Той беше влюбен в Мери, само че фантазиите му бяха разрушени, когато разбра, че тя е възрастен мъж в пандиза.

8. Понеделник изскочи от храстите и ме фрасна мощно тъкмо по брадичката. Застана над мен и се развика: " Къде е твоят Уикенд в този момент, а празненство животно? "

9. Марта се сгуши в Рик. Той миришеше толкоз хубаво. Тя искаше да го пита толкоз неща за живота му. Прииска ѝ се той още да беше жив.

10. Бил чакаше майка си на учебните стъпала, с цел да го прибере. Тя по този начин и не пристигна. Искаше той да бъде малко по-независим, откакто към този момент беше станал преподавател.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР