Понякога под моите статии за това как да изглеждаме по-млади,

...
Понякога под моите статии за това как да изглеждаме по-млади,
Коментари Харесай

Как да изглеждате „по-млади“ с дрехи?: 6 съвета за вашата преценка

Понякога под моите публикации за това по какъв начин да изглеждаме по-млади, някои дами имат въпрос: „ Защо би трябвало да изглеждаме по-млади? Да си млад е неприлично!

Но не се ли възхищаваме на дами, които на честна възраст не са изгубили барута си и чиито очи горят? Не ги ли обичаме? И въпросът тук е освен в положителното въодушевление и професионален козметик, само че и в облика като цяло.

На някои фотоси преднамерено отстраних лицата на моделите, с цел да можете ясно да видите, че самото изображение, без значение на какъв брой години сте, може да наподобява „ остаряло “.

1. Правилният цвят

Обикновено поучавам да изберете нюанси на светлината, радостни. Тоест да работят тъкмо противоположното на това, както множеството дами нормално работят с възрастта.

По-добре е да откажете неща с неоцветяващи, приглушени цветове, сиво-кафяво-пурпурни, пегови, тъмни, незабележими. Ако сте млади по душа, изпълнени с жизнеспособност – ярките, чисти цветове единствено ще подчертаят това.

 И несъмнено, вие към този момент знаете своя цветотип, представете си кои нюанси отиват на тена, изправят го и кои, в противен случай, го скапват, придават изтощен тип.

С възрастта към този момент не би трябвало да си позволявате подобен „ разкош “ като изтощен тип, тъй че работете по-внимателно с цвета.

 Отговор: дамите на първата фотография са два пъти по-млади от тези на втората.

2. Модерни аксесоари

И даже авангарден! Ето къде нямаме право да бъдем старомодни: единствено най-напредналите, с желание към нереални форми, геометрични.

Имате ли огромен размер? Без деликатни цветя на тънка верижка, вместо това с огромни верижки.

3. Стилни и комфортни обувки

Изберете съвременни модели, само че би трябвало да ви е комфортно в тях. Не се клатете на високи токчета, в случай че ви болят ставите и просто не можете да ходите грациозно.

Комфорт и лекост – това ще добави младост. За да ви припомня, че обувките би трябвало да са добре поддържани, мисля, че не е нужно.

 4. Без бръчки и аморфност

Сега ще кажа нещо извънредно, само че, за жалост, с възрастта ние самите ставаме малко набръчкани и безформени. И изображението би трябвало да остане ясно, събрано, тъй че дано прехвърлим тези функционалности на облеклата.

Ето за какво е по-добре да се откажете от нежни трикотаж, неща от неразбираеми стилове, якета от мека тъкан и други неща. И да, набръчканата материя в действителност подчертава… бръчките!

5. Правилно изрязване

С възрастта е по-добре да се даде желание на V-образно деколте, тъй като това е тривиално намаляване, удължава шията и силуета като цяло, прибавя същата геометричност, смелост.

Но кръглото деколте, в случай че не е спретнато, малко, ясно, само че безформено и безразмерно, прави облика по-подходящ за възрастта.

6. Сменяме лъкове, кормила

Интересна драперия, асиметрия, геометрия. Въпреки че лъкът може да бъде оставен, в случай че го завържете като вратовръзка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР