Понякога общественият интерес надделява над гражданските права. Това бе един

...
Понякога общественият интерес надделява над гражданските права. Това бе един
Коментари Харесай

Заради обществения интерес – оставиха в ареста обвиняемите за боя в Созопол

Понякога публичният интерес надвива над гражданските права. Това бе един от претекстовете на Окръжния съд в Бургас да удостовери непрекъснатия арест за петимата арестувани за багра в созополския бар „ Бикини “ на 23 юли.

Според окръжните магистрати има и задоволително доказателства, че Георги Джендов, Димитър Харалампиев – Рочата, Георги Недялков, Пламен Русев и Красимир Апостолов са взели участие в багра в созополски бар на 23 юли. Недялков за следващ път сподели, че е почтен, а неговият юрист акцентира, че няма обстоятелства, че е взел участие в закононарушението. При разпознаването му даже е позволена неточност, уточни бранителят му. Такава е направена и при разпознаването на Джендов, сподели неговият юрист. Защитникът му уточни, че посоченият за някогашен лейтенант на Митьо Очите е татко на малолетно дете и шеф на две компании и изрази подозрение дали клиентът му не се държи преднамерено в ареста, с цел да бъдат източени компаниите.

И петимата са упрекнати в безчинство, отличаващо се с особена смелост и цинизъм, за Джендов обвиняването е и за закана за ликвидиране, а за Рочата това е при наново действие, тъй като той е с пробация след нахлуване над служители на реда.

Мярката не предстои на обжалване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР