Понякога ни се струва, че над нас е надвиснал сив

...
Понякога ни се струва, че над нас е надвиснал сив
Коментари Харесай

Сигурни знаци, че излъчвате негативна енергия

Понякога ни се коства, че над нас е щръкнал сив облак и ви следва където и да отидете. Това е негативната сила, която въздейства на нас и на хората към нас. Понякога негативната сила не идва от външни фактори, а се е натрупала в нас и ние въобще не осъзнаваме, че я носим с нас и я разпръскваме към близките. Но по какъв начин да разберем дали сме източник на негативна сила?
Имате ли предпочитание да се оплаквате? Често или понякога? Имате ли предпочитание по-често да се разправяте за това, което е неприятно в света, в сравнение с за положителните неща? Имате ли предпочитание да критикувате всичко, което ви заобикаля?
Ако отговорът на тези въпроси е " да ", то вие безспорно сте почнали да трупате негативна сила в себе си. Вижте още няколко знака, които ще ви оказват помощ да осъзнаете дали вие самите излъчвате негативна сила:

1. Виждате единствено негативните черти на другите и мислите, че всеки има проблем. Ако имате проблеми с всички останали, очевидно казусът е във вас!

2. Разговорите с другите включват главно рецензия. Изпитвате наслаждение да сте иронични, цинични, което кара хората край вас да се усещат неудобно. Опитайте се да не клюкарствате за трети лица, а да говорите единствено за положителни неща.

3. Склонни сте да работите до късно през нощта. Спазвайте правилото да не си носите работа у дома. Направете си лист със дилемите, който ще ви помогне да преосмислите целите си (най-вече - връзката сред вас и времето).

4. Живеете в стресова обстановка - може би съквартирантът или околните, с които живеете, са разхвърляни или ви стресират. Това въздейства на силата, която вие излъчвате към други хора.

5. Постоянно се сравнявате с другите, чудите се дали сте съумели в живота, какво сте постигнали. Колкото по-високо мнение имате за себе си, толкоз по-позитивна сила ще излъчвате.

6. Нямате задоволително свободно време. Ключът е в салдото. Трябва да отделяте задоволително време за релакс и развлечения, с цел да се освободите от напрежението. Трябва да имате ден " единствено за вас ", в който се глезите, мързелувате, вършиме единствено това, което ви харесва, написа уеб сайтът iwoman.bg.

7. Прекарвате прекомерно доста време в обществените медии. Освен нездравословното въздействие на синия екран, обществените медии са голям стрес. Разглеждайки живота на останалите, стартирате да изпитвате злоба, ревнивост и чувство, че във вашия живот не всичко е по този начин розово като в този на другите. Фокусирайте се върху личния си живот, а не върху непознатия!

8. Имате ниска самокритика. Това води до отрицателни мисли и диалози. Създайте си ежедневни положителни мантри какъв брой прелестен човек сте! Ако за миг настъпи съмнение във вашите достолепия и качества, приемете себе си и осъзнайте, че не всеки е съвършен.

9. Общувате с други песимисти и обичате да четете отрицателните вести и да " хейтите " други хора. Трябва да прекарвате повече време с хора, които са склонни да виждат " розовата страна " на живота и са признателни за това, което имат, а не да страдат за това, което им липсва.

10. Представяте себе си пред другите в " затворена поза " - не осъществявате контакт с очи, кръстосвате ръце и не се обръщате с лице към хората, с които говорите. Това демонстрира, че не сте открити и налични за диалози.

11. Пасивни и мързеливи сте. Ако сте непродуктивни и нехайни, излъчвате отрицателна сила. Изберете си занимание и правете нещо, което ви харесва. Бягайте в парка, разхождайте се измежду природата, посещавайте концерти, нещо да повдигне духа ви и ви помогне да се фокусирате върху позитивната страна на живота.

12. Рядко излизате от зоната си на комфорт. Това е мъчно за хора, които изпитват непрекъснато безпокойствие, паника, боязън от неуспех. Липсата на нови прекарвания и чувства продължава да ви държи в отрицателната зона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР