Понякога не знаем какво ни очаква от една връзка -

...
Понякога не знаем какво ни очаква от една връзка -
Коментари Харесай

Късметлии сте, ако имате връзка с тези 3 зодии

Понякога не знаем какво ни чака от една връзка - постоянно благополучие или непредвидени непреодолими разлики. Няма подготвена формула, която да ни подскаже авансово дали тази обич ще бъде прелестна или ужасяваща.  Но въпреки всичко има хора, които носят естетика и обич, където и да са. А в случай че вие имате връзка с някоя от тези зодии, сте същински щастливци. 

Телец - Телците са правилни до живот! В същността им е заложено да бъдат единствено с един човек и в никакъв случай не си разрешават да престъпват правилата си по отношение на това. Човечни са и постоянно поддържат половинката си, каквито и изненади да им сервира връзката. Представителите на тази зодия знаят добре по какъв начин да накарат половинката си да се усеща специфична. Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е доста спокойна и да продължи доста дълго време.

Риби - Рибите са извънредно сантиментални, нежни и предани. Може да се каже, че те са идеалните сътрудници, тъй като не биха си помислили да изневерят и са толкоз лоялни. Истинска привилегия е да имате подобен човек в живота си.

Скорпион - Хора, на които можеш да разчиташ! Отговорни са и поемат нещата в собствен ръце - както във взаимоотношенията ви, по този начин и в отговорността за дома. Скорпионите имат мощно развито възприятие за водачество, въпреки и да не го демонстрират. Скорпионите се съществени сътрудници и им харесва да са в дълга и постоянна връзка. Ако не сте подготвени за такава, по-добре поговрете, тъй като е доста евентуално в мислите им вие към този момент да сте дружно вечно

източник: edna.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР